Falların olumsuz yazdığı şeylerin doğruluk![]()
Dare
Dare Dik olan bu kart hayatınızdaki yeni adımlar için iyimserliktir ve kendi güçlerinizin farkındasınız. Gözyaşlarınızı ve ruhunuzun ağrılarını akıtıyorsunuz. Sahip olamayacağınız birini istiyorsunuz. Ama bütün zorlukları aşacaksınız. Gözyaşlarınız mutluluk gözyaşları olacak.
![]()
Dastar Ters
Dastar Elmasın prensesi Dolambaçlı düşünceler. Sömürü. Kurnaz, fırsatçı bir kadın. İyi niyetle yaklaşanları kurnazca kullanan biri. Aşk Anlamı : Sevdiğin kişi ile duygular karşılıklı değil. Bu yüzden de acı çekiyorsun. Vazgeçebilirsin.
![]()
Samyeli Ters
Görmek istenmeyen biriyle tatsız ve beklenmedik bir toplantı. Hiç beklemediğiniz bir ayrılık. Sürpriz iş yada ev değişikliği
Hıhım var 🚬Falların olumsuz yazdığı şeylerin doğruluk
Payı var mı ki
Valla sigaraya baslıcam fallarından sebep he enteresan ya
🤣🤣🤣🤣İnanmıyorum dediğimden beri b.k gibi şeyler çıkıyor. : ))))))))))))))))))
Ürkütücü. 🚬Hıhım var 🚬
Bugun neredeyse çoğu doğru, ürpertici geldi bana da nasıl çıktı diyeÜrkütücü. 🚬
Barış Muslu'nun kitabındaki yöntemi kartlara uyarlayıp çekeyim dedim bir gün, tüm kartlar ters çıktı. : ))🤣🤣🤣🤣
Benimde bazen saçma şeyler çıkıyor.
Odaklanarak çekiyorum artık daha yaş tahtaya basmadı 🤣 ha eğleniyorum gibi inandığımdan değil
https://www.kadinlarduysun.com/katina-fali-bak/Bunlar hep para tuzağı.
Ben yıllar önce ciddi bakan birine kahve falı baktırdım sonra yıllarca hiç fal bakmamıstım. Kadının söylediği herşey 1 yıl içinde gerçekleşti. Ve baya keskin şeyler söyledi 3 kişi baktırmıştık. Alayı çıkmıstı.Bugun neredeyse çoğu doğru, ürpertici geldi bana da nasıl çıktı diye
Hayır
Ben gözlerimi kapatıp ne için çekiyorsam ona göre basıyorum hiç inanmiyorum ama nasıl nokta atışı oluyor şaşkınımBarış Muslu'nun kitabındaki yöntemi kartlara uyarlayıp çekeyim dedim bir gün, tüm kartlar ters çıktı. : ))
Yöntem şu: Sol üstten sağ alta doğru gözünün ulaşabildiği tüm noktaları tarıyorsun. O sırada içinde bir şey hissediyorsan, o kısımlarda sorun var demektir. Her yönün bir anlamı var.
Öff çok saçma geldi şu an.: ))
Ben kitabı okumadım hep öyle çekiyorum. Çektiğimin olumsuz olduğunda hissediyorum ama yapacak bir şey yok onu hissettim diyip çekiyorum 🤦🤦🤦🤦Barış Muslu'nun kitabındaki yöntemi kartlara uyarlayıp çekeyim dedim bir gün, tüm kartlar ters çıktı. : ))
Yöntem şu: Sol üstten sağ alta doğru gözünün ulaşabildiği tüm noktaları tarıyorsun. O sırada içinde bir şey hissediyorsan, o kısımlarda sorun var demektir. Her yönün bir anlamı var.
Öff çok saçma geldi şu an.: ))
Ben odaklanamıyorum böyle bilgisayardaki şeylere. Ondan olsa gerek hiç düzgün şeyler çıkmıyor.Ben gözlerimi kapatıp ne için çekiyorsam ona göre basıyorum hiç inanmiyorum ama nasıl nokta atışı oluyor şaşkınım
Para ödemiyoruz ki tuzak olsun fala hiç para ödemedim 🤣🤣🤣🤣
İnanmadiğin şeyin çıkmasıBen yıllar önce ciddi bakan birine kahve falı baktırdım sonra yıllarca hiç fal bakmamıstım. Kadının söylediği herşey 1 yıl içinde gerçekleşti. Ve baya keskin şeyler söyledi 3 kişi baktırmıştık. Alayı çıkmıstı.
Fal eğleniyoz desekte ürkütücü bazen ya..
Ben bakmak isterim mesela amalar var işte ...
Yalan dolan hep takılmayın böyle şeylerePara ödemiyoruz ki tuzak olsun fala hiç para ödemedim 🤣🤣🤣🤣
Bu konuda en ürkütücü sensin chen valla fal bildirimini görünce bi gerilip öyle okuyorum.Ben gözlerimi kapatıp ne için çekiyorsam ona göre basıyorum hiç inanmiyorum ama nasıl nokta atışı oluyor şaşkınım
Ben ödedim yıllar yıllar önce. 50 TL idi, şu an kim bilir ne kadar olmuştur. : ))Para ödemiyoruz ki tuzak olsun fala hiç para ödemedim 🤣🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.