biliyorumbence sen benim adımı yanlış biliyon holyyah holy vah holy
![]()

biliyorumbence sen benim adımı yanlış biliyon holyyah holy vah holy
![]()
neyi biliyon allah aşkına yinebiliyorum![]()
sülememneyi biliyon allah aşkına yine![]()
şimdi de bu moda oldu hasülemem![]()
https://www.forumsal.org/forum/bilmece-bulmaca-anketler.304/şimdi de bu moda oldu ha
sülemezmiş, iyi
neyse anket bölümü nerde yarınki mülakatına soru bakcam![]()
holy sence böle düzensiz forum olmuş mu hiç .s.s anket başlıklarını nerden bulcam ben .s.s
olmamış mıholy sence böle düzensiz forum olmuş mu hiç .s.s anket başlıklarını nerden bulcam ben .s.s
Sence olmuş muolmamış mı![]()
bence olmuşSence olmuş mu![]()
Allah cezanı vermesin seninbence olmuş![]()
sen aç ayarlarız sorun yokAllah cezanı vermesin senin
Ben de bu forumda ne eksik diyordum, anket bölümüymüşeskiden çok güzel konular açardım aklıma geldi şimdi buraya bu ne böle düzensiz düzensiz deyip beğenmediğimden açmamıştım. Ama yine de sen bilirsin tabi koskoca teknikıl sörvir olmuş diyorsa olmuştur
![]()
Olmaz, ben prensipleri olan bir üyeyim siz ayarlayın açarızsen aç ayarlarız sorun yok![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.