ISMEN 'de net olarak ana trend düşüş yönlü, prensip olarak genelde trend yönünün tersine işlem almıyorum ve grafiği de çok iç açıcı değil açıkcası.. genel olarak bakıldığı zaman orta ve uzun vade de güzel seviyelerde gözüküyor ama hem hükümetin iş bankası muhabbetini hem de siyasi açıklamalardan direkt tepki alabilecek bir işlem çifti olarak görüyorum.. siyasetteki muhabbeti zaten biliyorsundur..ismen’deyim bu hafta diplerden yakaladım gibi düşünüyorum. 33 aldım, 33.90 verim. Şimdi tekrar 33.30 civarında oyuna dahil oldum. Sen ne görüyorsun, müsait olduğunda bakabilir misin?

tavsiye etmememin asıl nedeni ise hem kırmızı dairesel alanlarda gösterdiğim "open liquidity" seviyeleri hem de "liquidity sweept" diye gösterdiğim alandaki ani yükseliş ve düşüşle birlikte trendin çok net olarak hâlâ aşağıya doğru momentumlu bir şekilde devam etmesi, ayrıca siyasi muhabbetlerde buna dahil ve alım-satımını daha çok intra-day(gün içi) yaptığın için... yoksa DCA ile min. bir yıllık için çokta kötü seviyeler değil beş aşamalı open liquidityler dahil.
aslında fena olmayan bölgede fiyat 33 - 34₺ seviyeleri ama burada ana nokta ne kadar zaman tutacağın ve ne kadar alım yapacağın.. şahsen güç içi trade için alım satım düşünmez.. başka işlem çiftlerine göz gezdirirdim çünkü trendin momentumu çok güçlü her ne kadar potansiyel alım seviyeleri için uygun nokta gözükse de..
işleme giriş için konfrimasyon verileri çokca negatif gözüküyor.. ama izlemeye devam ederdim.. bilanço, siyaset ve potansiyel haberler hakkında hiçbir bilgim ve fakat pek gözüme yatmadı hacı öyle diyim.. içime de sinmedi ne yalan söyleyim.
Inside trading için haberin varsa bilemem tabii ama meh yâni..
Ama yükselir ise de 37₺ kilit bir seviye tepkime için.
Fiyat ve momentum bana kırmızı dairesel alandaki likiditeleri toplamak istiyor gibi gözüküyor. Bol şans.