S
Serçe

@Pluviofil hava şuan senlik değil mi sonbaharın bir tık fazlası =)
SAD 😢Bugün mantar yapmaya karar verdim ama marketlerdeki mantarı beğenmeyeceğimi düşündüğüm için dışarı çıkmaya üşeniyorum.
İşin yoksa 5 saat daha ne yemek yapsam daha düşün.
Ya da daha az ezik büzük görüp mantarları beğenmeye odaklanayım.
Çok kararsızım yine.
Yaptım ve çoktan bitti bile. : ))))
Inandirici diil.Gece 4:30 da kalktım 3 bardak kahve içtim. Sonra çay demledim 7 8 bardak çay içtim.şimdi soda içiyorum teşekkür ederim.
Zıkkımın kötü varsa içmediğim bir o kaldı.Gönderir misin sana zahmet![]()
Ben pek kış sevmiyorum. Sıcak havaları şimdiden özledim.@Pluviofil hava şuan senlik değil mi sonbaharın bir tık fazlası =)
bak yine kalktım. Video editliyorum.Kahve yapcam birazdan.. :) Bu kadar kuşkucu olmaya gerek yok.Inandirici diil.![]()
Günaydın o zaman ☺️ umarım günün keyifli geçer..🙃Uzun zaman sonra aktif bir forumda olmak güzel bir duygu.
"Surreal" yaz arama motoruna.@döngüsel Avatar kaynağını söyler misin : p
Kış gelsin diyenlere çok kızıyorum yaz en güzeli ya :XBen pek kış sevmiyorum. Sıcak havaları şimdiden özledim.
yaz ve ilkbahar aşığıyım. Gerçi daha pastırma sıcakları var😌
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.