Benimde hava değişimlerinde kafam patıyor.Yine baş ağrılarım başladı..
Videoyu yükledim telif buldu uğraşıp duruyorum. Sen napıyorsun küçük civcivHola amigos nörüonuz.
İlaçta çok içmek istemiyorum pek ama almayınca da geçmiyor bir türlü.Benimde hava değişimlerinde kafam patıyor.
Seni fazlasıyla iyi anlıyor olabilirim. Bende ilaç çok mecbur kalmadıkça içmiyorumİlaçta çok içmek istemiyorum pek ama almayınca da geçmiyor bir türlü.
Papatyaya alerjim var ama diğerlerini denerim teşekkür ederim 🙂Seni fazlasıyla iyi anlıyor olabilirim. Bende ilaç çok mecbur kalmadıkça içmiyorumbitki çayı denedin mi hiç rezene melisa papatya mix :)
Baş ağrısından kıvranıyorum.Uyumayı deneyeceğim. Günaydın İyi geceler konusunu bulamadım. iyi geceler sevgiler.Yine yanılacağım. Yine tutmayacak.
O zaman tahmin yapmayayım.
**
Napıyonuz?
Valla ben tembellikten çayıda yapmadım.Uyumaya çalısıcam.iyi geceler.Papatyaya alerjim var ama diğerlerini denerim teşekkür ederim 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.