İçinden Geçeni Söyle

alcatraz

🍻
Elmas Üye
biz senle iyi egleniriz :D vaktim olursa tabii @GeN

• Sırıt
Tepkiler: GeN

GeN

ße₺a

Aslında onca çamaşırımı döktüm bari, yanlış intiba olmaması adına şunları da söyleyeyim:

Aslında asıl yapım bu değil, yani trolllük derdinde değildim eskiden. Hatta şuan bile asıl nickimle zamanında çok iyi paylaşımlar yaptığım, forumlar için dizi romanlar yazdığımı bile bilen bilir. Gerçek haber paylaşımları, münazara katılımları ve şiirlerimi saymıyorum bile.

Ama gelin görün ki karşılaşılan yönetimlerdeki tutarsızlıklar, anlaşmazlıklar, frekans uyuşmazlıklarının yanına haksızlıklar, adâletsizlikler eklenince ister istemez bu yola itilmiş buldum kendimi. Teknik kapasitemi ve forum zekâmı, mevcut yönetim açıklarından ve boş zekâlardan yararlanarak kendimi de farkında olmadan geliştirdim. Sonra bir baktım ki trollükte master yapmışım.

Ne oldum değil ne olacağım demeli sözü ne kadar doğru :)

Yani adam akıllı takılma kapasitemi koruduğum sürece trollüğü bir hobi olarak sürdürmeye devam ettim ama artık sarmıyor. O yüzden artık asıl yüzümle ve potansiyelimle takılmak istiyorum :)

Nobody

Teknik Admin
Bakın mesela;

Multi nickle yönetici olduğum, (güya) sevgili yaptığım, iki ayrı nickle tartışma ortamına müdahil olarak bir diğer multime taraf toplayıp, onlarla bazılarını banlamaya sebebiyet verdiğim, 2-3 sene önce açtığım ve özel vb. bir statüde olup sessiz kaldığım sonra arada uğradığımı sandıkları, yine seneler önce açıp 3-5 mesajla yeni gelip anketlere oy verdiğim, anketlerde multi üyeliklerimle istediklerimi lider ettiğim oldu ve bunları bir hafta içinde yaptım. Dahası da var. Premium üyelikte ayda 31 TL.

:D
Bu nasil bir fantezidir yahu vallahi büyük emek var 🤣

• gülücük
Tepkiler: GeN

GeN

ße₺a
Bu nasil bir fantezidir yahu vallahi büyük emek var 🤣

Bu arada yeni yönetimin mizah ve zekâ kapasitesi gözlemlediğim kadarıyla yüksek, bunu sevdim. Sorunun çözülüp, asıl nickimle ortalığı yakmaya can atıyorum :)

Nobody

Teknik Admin
Bu arada yeni yönetimin mizah ve zekâ kapasitesi gözlemlediğim kadarıyla yüksek, bunu sevdim. Sorunun çözülüp asıl nickimle ortalığı yakmaya can atıyorum :)
Sonraki hedefin nedir pekiii

forumtutkunu

Platin Üye
şimdiden burada da çevresi kalabalıklaştı :honk:
Neyse ki burası özgür bir forum :honk:

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Arkadaşlar benim çok fazla arkadaşım varmış :dyg: bir müddet buralarda olamayabilirim kusura bakmayın :dyg:
Durun adminle müzakerelerimiz sürüyor anında cevap veriyor yaa işte gerçek forumsal ruhu bu dedim :dyg:

Üst Alt