@GeN müthişsin.: )
izlion mu ajsdhasj@pumpkin gözün aydın :) Darısı başımıza.
izlion mu ajsdhasj
Bu nasil bir fantezidir yahu vallahi büyük emek var 🤣Bakın mesela;
Multi nickle yönetici olduğum, (güya) sevgili yaptığım, iki ayrı nickle tartışma ortamına müdahil olarak bir diğer multime taraf toplayıp, onlarla bazılarını banlamaya sebebiyet verdiğim, 2-3 sene önce açtığım ve özel vb. bir statüde olup sessiz kaldığım sonra arada uğradığımı sandıkları, yine seneler önce açıp 3-5 mesajla yeni gelip anketlere oy verdiğim, anketlerde multi üyeliklerimle istediklerimi lider ettiğim oldu ve bunları bir hafta içinde yaptım. Dahası da var. Premium üyelikte ayda 31 TL.
![]()
Bu nasil bir fantezidir yahu vallahi büyük emek var 🤣
Sonraki hedefin nedir pekiiiBu arada yeni yönetimin mizah ve zekâ kapasitesi gözlemlediğim kadarıyla yüksek, bunu sevdim. Sorunun çözülüp asıl nickimle ortalığı yakmaya can atıyorum :)
burayı ele geçirmekSonraki hedefin nedir pekiii
Burada kaos yok bunu isteyeceğini sanmıyorum :dburayı ele geçirmek
belki kaosu buraya taşır. sonuçta çok vakti var. vakti bol olan herşeyi başarır benceBurada kaos yok bunu isteyeceğini sanmıyorum :d
Biz burada anket yapıp ayın enlerini seçmiyoruz ama ilgi cekici değil bence onun için :ddşimdiden burada da çevresi kalabalıklaştı
Neyse ki burası özgür bir forum![]()
Sonraki hedefin nedir pekiii
@pumpkin neler duyuyoruz![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.