İçinden Geçeni Söyle

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Ha senin sorun ötekinden. Ben banımı açtırmama rağmen girdiğimde banlısınız diyor. Hâlbuki profilim banlı değil. Senin olay daha eskiye dayanıyor. Çok eski nickler taşıma esnasında bir database sorunu sebebiyle uçtu, bazıları da arafta kaldı. Sen de onlardan birisin anlaşılan.
Ya ben tekrar giriş yaptım iki üyelik alarak. Birini onaylamadan banladılar. Sonra bi şekilde şifre verdiler. Kendi hesabıma girince ötekini de banlamışlar. Şimdi hiçbirine giriş yapamıyorum işte :honk: zihniyet değişir sanma bu kan yine o kandır kero dedim dvdbdbd

pumpkin🌸

Elmas Üye
GeN yeni nesil forumsaldaki formam. Eskiden Dem'i kullanırdım. Bu aralar bir bayan aynı nicki kullanıyor orada o ben değilim. :)
Heee sen de sürekli banlanan ekiptesin sbsbsb böle koltukta oturan gibi sisli siyah bi avatarın mı vardı

alcatraz

🍻
Elmas Üye
münih 0-2'den 2-2'ye getirmiş...
sergen yalçın haklıymış mk. almanlara güvenmemek lazım

GeN

ße₺a
Heee sen de sürekli banlanan ekiptesin sbsbsb böle koltukta oturan gibi sisli siyah bi avatarın mı vardı

Maalesef evet ve içlerinde rekor bende diyebilirim. Zira hırstan ve haksızlıktan ötürü yediğim banlar yüzünden açtığım multi nicklerin haddi hesabı yok, hâlen gizli profillerim var. Zamanı gelince işe yarıyorlar :D Yok öyle bir avatar kullanmadım sanırım, çok eski avatarlarımı da hatırlamıyorum gerçi.

pumpkin🌸

Elmas Üye
Maalesef evet ve içlerinde rekor bende diyebilirim. Zira hırstan ve haksızlıktan ötürü yediğim banlar yüzünden açtığım multi nicklerin haddi hesabı yok, hâlen gizli profillerim var. Zamanı gelince işe yarıyorlar :D Yok öyle bir avatar kullanmadım sanırım, çok eski avatarlarımı da hatırlamıyorum gerçi.
Ben hatırlıyorum bastonlu bişe hep depresif gibi bi izlenim bırakıyordun sgshsb multi üyelik olsaydı şimdi öğrenirdik şifreyi ama öğrenemedik işte dhdhdj olmuyorsa zorlamayalım o zaman dhdhd

GeN

ße₺a
Ben hatırlıyorum bastonlu bişe hep depresif gibi bi izlenim bırakıyordun sgshsb multi üyelik olsaydı şimdi öğrenirdik şifreyi ama öğrenemedik işte dhdhdj olmuyorsa zorlamayalım o zaman dhdhd

@Plesk'in eskiden öyle bir avatarı vardı diye hatırlıyorum, onunla mı karıştırıyorsun acaba? O öyle bir izlenim bırakıyor muydu onu bilemeyeceğim :)

Pazartesi yeni makinaya taşınacaklar ve yüklenme, reset Salı'yı bulur. Çarşamba gibi deneme girişiminde bulunabilirsin, zira ben öyle yapacağım. Sorun devam edecek olursa mevcut diğer sitelerinden (bilmiyorsan dm atarım) yardım talebinde bulunabilirsin.

pumpkin🌸

Elmas Üye
@Plesk'in eskiden öyle bir avatarı vardı diye hatırlıyorum, onunla mı karıştırıyorsun acaba? O öyle bir izlenim bırakıyor muydu onu bilemeyeceğim :)

Pazartesi yeni makinaya taşınacaklar ve yüklenme, reset Salı'yı bulur. Çarşamba gibi deneme girişiminde bulunabilirsin, zira ben öyle yapacağım. Sorun devam edecek olursa mevcut diğer sitelerinden (bilmiyorsan dm atarım) yardım talebinde bulunabilirsin.
Merdiven altı siteleri de mi var :honk:
Evet onun avatarını hatırlıyorum ama seninki dumanlı gibiydi dhdjsj ben hatırlıyorsam doğrudur 😬 şu an hafıza problemi yaşıyor olabilirim ama geçmiş hafızam hala taş gibi 😬

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
@pumpkin hafızana hayran kaldım.dddd Benim de öyle alakasız şeyler hatırımda kalır.: ))))

@GeN sorun çözülürse burayı bırakmazsın umarım. Özletme kendini.

GeN

ße₺a
Merdiven altı siteleri de mi var :honk:
Evet onun avatarını hatırlıyorum ama seninki dumanlı gibiydi dhdjsj ben hatırlıyorsam doğrudur 😬 şu an hafıza problemi yaşıyor olabilirim ama geçmiş hafızam hala taş gibi 😬

Hayır, onlar zaten şuan devreden gibi IRC âleminden geliyorlar ve gayet üyesi ve aktivitesi bulunan bir siteleri var. Şimdi orayı da satın alarak güçlerini küreselleştirdiler bence.

O tarz eksantrik avatarlar sevdiğim için kullandığım oldu. Doğrudur o tarz avatarlar o zamanlar yüklemiş olabilirim. Netleştirme için Hipnozla çocukluğuma inemeyeceğim şimdi :)

Üst Alt