Ne izliyonuz?
Dizi izleyeceğim birazdan. Suyun ısınmasını bekliyorum.türkiye kanada vol. macı ama bitti.
oyun giricem agalarla sen napıon ?
hangi diziDizi izleyeceğim birazdan. Suyun ısınmasını bekliyorum.
Stranger Things.hangi dizi
full bitsin de bi ara izlerim. spo verme gebertirimStranger Things.
2. sezon bitmek üzere.
İzlediğim en iyi dizi değil ama sürüklüyor.full bitsin de bi ara izlerim. spo verme gebertirim![]()
Beri bak kısmı komik geldi bana yayüzük bence göstermelik, altında başka bi alt metin var gibi ama tabii mutluluklar dilerim bana ne![]()
yaş 70.....Jdjdjd yüzük önemli.. sonra derlerki o dede ne olacak ondan.. ama bak dedeme kdjdjd
yaş 70.....
ben genelde kupon ve aöf için kullanıodum aöf'ten cıktım gruptan. bayagı iş görüyor ama. dosya gönder al vs.Telegram tanışma programi da ben mi sadece tanıdıklarım ile iletişim icin kullanıyorum? Hep mi yabancilardan mesaj gelir .. anlamadim gitti
darısı takmak isteyenlere diyelim..Yüzük takmış.....
ben genelde kupon ve aöf için kullanıodum aöf'ten cıktım gruptan. bayagı iş görüyor ama. dosya gönder al vs.
iddaa kuponu. 1877 kişi toplanıp maclar hk. sohbet edioz.Ne kuponu?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.