adı neemiş ?Arkadaşimin oğlu oldu, valla ben bebek sevmeye gittim.. masallah nur topu gibi dedikleri bu olsa gerek 🧿🤩🤩
adı neemiş ?Arkadaşimin oğlu oldu, valla ben bebek sevmeye gittim.. masallah nur topu gibi dedikleri bu olsa gerek 🧿🤩🤩
Geçmiş olsun papatyam🌼Ekli dosyayı görüntüle 3021
Diyabete giriş 101(((((((
Neyse en azından artık bazı çıkışlarımı yükselen burcum ikizlere yormucam ve ben de normalimsi bi insan olabilcem belki de![]()
Teşekkür ederim bebeğimm umarım geçecek dün geceden beri moralim çok bozuk .s.s insan kendine konduramıyormuş…………..Geçmiş olsun papatyam🌼
Allah dermansız dert vermesin çikolatam kapı kapı çare aratmasınTeşekkür ederim bebeğimm umarım geçecek dün geceden beri moralim çok bozuk .s.s insan kendine konduramıyormuş…………..
Neyse en azından kilo verememe sorunumun nedenini öğrendikAllah dermansız dert vermesin çikolatam kapı kapı çare aratmasın
@GeN hg bro burdadamı görecektim seni diger nicklerin banlandımı GeN le geldin lo
hoşgeldin bu arada bu arada sen kızmısın erkek mi kanka merak etmişimdir hep
teşekkür ederim döngücüm, hayat işte.........@pumpkin geçmiş olsun. Matofin'i ilk kez görüyorum. Tip 2'lerde farklı ilaçlar kullanıyor bizimkiler.
Umarım iyileşirsin ve her şey normale döner.teşekkür ederim döngücüm, hayat işte.........
matofini kullanan çok danışanım vardı, genelde glifor veriyorlar ama birkaç tane böyle ilaç var matofin metformin glifor glikofen vs hepsi aynı genelde biraz doktor seçimiyle alakalı. ama genelde tip 2 tanısı almayan ins direnci olan benim gibi hastalarda matofin kullanılıyordu. 2 senedir de piyasadan uzağım açıkçası, gündemi çok takip edemiyorum![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.