İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çarşambadan daha kötü birşey varsa o da çarşamba sabahıdır.
çarşamba sabahından daha kötü birşey varsa o da çarşamba günü sabahları kronikleşmiş toplantılardır.

05B95884-1E94-4797-AFA4-885633A26979.jpeg
Diyabete giriş 101 :((((((((

Neyse en azından artık bazı çıkışlarımı yükselen burcum ikizlere yormucam ve ben de normalimsi bi insan olabilcem belki de :dyg:

Teşekkür ederim bebeğimm umarım geçecek dün geceden beri moralim çok bozuk .s.s insan kendine konduramıyormuş…………..
Allah dermansız dert vermesin çikolatam kapı kapı çare aratmasın

Allah dermansız dert vermesin çikolatam kapı kapı çare aratmasın
Neyse en azından kilo verememe sorunumun nedenini öğrendik :honk: nası dytsin diyenler utanır mı…. Sanmammm 💅

@GeN hg bro burdadamı görecektim seni diger nicklerin banlandımı GeN le geldin lo
hoşgeldin bu arada bu arada sen kızmısın erkek mi kanka merak etmişimdir hep

Beni her yerde görebilmen ilginç değil. Ben istediğim yerde görünürüm. Nüfusuna geçirmeyeceksen cinsiyetimin bir önemi yok.

şu an resmen bi tarafım yaprak döküyo bi tarafım bahar bahçe

@pumpkin geçmiş olsun. Matofin'i ilk kez görüyorum. Tip 2'lerde farklı ilaçlar kullanıyor bizimkiler.

@pumpkin geçmiş olsun. Matofin'i ilk kez görüyorum. Tip 2'lerde farklı ilaçlar kullanıyor bizimkiler.
teşekkür ederim döngücüm, hayat işte.........
matofini kullanan çok danışanım vardı, genelde glifor veriyorlar ama birkaç tane böyle ilaç var matofin metformin glifor glikofen vs hepsi aynı genelde biraz doktor seçimiyle alakalı. ama genelde tip 2 tanısı almayan ins direnci olan benim gibi hastalarda matofin kullanılıyordu. 2 senedir de piyasadan uzağım açıkçası, gündemi çok takip edemiyorum :dyg:

teşekkür ederim döngücüm, hayat işte.........
matofini kullanan çok danışanım vardı, genelde glifor veriyorlar ama birkaç tane böyle ilaç var matofin metformin glifor glikofen vs hepsi aynı genelde biraz doktor seçimiyle alakalı. ama genelde tip 2 tanısı almayan ins direnci olan benim gibi hastalarda matofin kullanılıyordu. 2 senedir de piyasadan uzağım açıkçası, gündemi çok takip edemiyorum :dyg:
Umarım iyileşirsin ve her şey normale döner.

2011 hayatımın en güzel yılıydı. 2017 her ne kadar sonu sonum olsa da o kadar güzeldi. bu hesapta 2023 hayatımadamga vuracak bir yıl olacak, heyecanı sardı şu an beni :dyg:

İzninizle "imha" ediyoruz dedi. İmha etmek için izin istedi. Sanki bir eşyaymış gibi.

• sigara
Tepkiler: GeN
ne set turu oynadılar beee. helal kızlar

ebrar kanadanın içinden geçti resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt