İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gün şen şakrak bir kedi geldi ne açık ağızlı poncik günde bir kez ancak miyavlıyor :honk:

İkidir metreyi almak için oda değiştiriyorum ikisinde de metreyi almak yerine başka bir şey yapıp geri dönüyorum.

İkidir metreyi almak için oda değiştiriyorum ikisinde de metreyi almak yerine başka bir şey yapıp geri dönüyorum.
Aklın başka şeye takılmış olabilir

Piff bazen ben de öyle oluyorum 🥺

Bişiler beynimi fazla meşgul ettiği zaman oluyor

Bu akşam şansımız yanımızda olacak mı bakalım.

tahlil sonuçlarıma baktım şimdi. örnek tahlil diye çıkar göster hastalara o derece :honk:
bu sonuçlara bu unutkanlık normal değil.........................

tahlil sonuçlarıma baktım şimdi. örnek tahlil diye çıkar göster hastalara o derece :honk:
bu sonuçlara bu unutkanlık normal değil.........................
çok şükür yine maaşallah dediğim 3 dk yaşıyor :honk:
her şey mükemmel homa bakmamışlar bi hesapliim dedim, nurtopu gibi insülin direncim çıktı :honk: zaten tüm belirtileri vardı neredeyse .s.s karaciğerimi mahvettim bence derken bu direnç hiç yakışmadı .s.s

nisqy flank bulamadı
armut rumble cekti.
güçlenen dra'yı koruyan olmadı
tf'ler bile adam akıllı değildi.
aklımda deli sorular ucsuz küfürler....

içimden sadece flamelemek geliyor başka bi halt değil :T:

şu an canım o kadar sıkıldı ki......
bile bile lades oldum .s.s yani bu sonuçlar olsun diye resmen uğraştım .s.s
ve ne kadar zor bir sürecin beni beklediğini de biliyorum. al eline sağlık kero

2. map is loading...
taştaşlı bi maç olacak. hadi olm mad

Ponçiği örttüm ne tatlı uyuyor, normalde benim yanıma sokulup uyurdu. En güzeli ben gideyim yanına kıvrılayım :honk:

sende izledin mi mad macını :T: yemin ederim böyle bi troll yok @Küboo

bence kaçırarak hayatına yanlışlıkla biraz zaman kazandırmış olabilirsin @Küboo benim gibi zamanını boşa harcamadın. dolu taraftan bakmak lazım bardağa :T:

bence kaçırarak hayatına yanlışlıkla biraz zaman kazandırmış olabilirsin @Küboo benim gibi zamanını boşa harcamadın. dolu taraftan bakmak lazım bardağa :T:

Arkadaşimin oğlu oldu, valla ben bebek sevmeye gittim.. masallah nur topu gibi dedikleri bu olsa gerek 🧿🤩🤩

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt