Bu gün şen şakrak bir kedi geldi ne açık ağızlı poncik günde bir kez ancak miyavlıyor 

Aklın başka şeye takılmış olabilirİkidir metreyi almak için oda değiştiriyorum ikisinde de metreyi almak yerine başka bir şey yapıp geri dönüyorum.
çok şükür yine maaşallah dediğim 3 dk yaşıyortahlil sonuçlarıma baktım şimdi. örnek tahlil diye çıkar göster hastalara o derece
bu sonuçlara bu unutkanlık normal değil.........................
sende izledin mi mad macınıyemin ederim böyle bi troll yok @Küboo
bence kaçırarak hayatına yanlışlıkla biraz zaman kazandırmış olabilirsin @Küboo benim gibi zamanını boşa harcamadın. dolu taraftan bakmak lazım bardağa![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.