İçinden Geçeni Söyle

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Aaaaa etiklerin batmasın, ben adamın bel ölçüsü alırkenki görüntüyü sarılma olarak tasvir ettim. Yoksa nağğlakası var.
Milattan önce mi gittiniz diyetisyene, tartı 1-2 cm farkla bel çevresi ölçüsünü de veriyo zaten :dyg:

Challenge

Bronz Üye
Yaa kıyamammm
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ücretsiz diyet mi yazsam sana bilemedim, nası bi ihale almış olcam emin olamadım :honk:
Suits dizisi vardı. Avukatlık v.s hukuk şeysi. Probono mu ne diyorlardı beleş bakılan davalara. Sende öyle bi tane hazır reçete gönder ya tutarsa 10 TL ye bu kadar .dd

pumpkin🌸

Elmas Üye
Suits dizisi vardı. Avukatlık v.s hukuk şeysi. Probono mu ne diyorlardı beleş bakılan davalara. Sende öyle bi tane hazır reçete gönder ya tutarsa 10 TL ye bu kadar .dd
Onu yapan diyetisyenler vardı bi ara. Hazır diyetleri ya da kitapçıkları satıyorlardı :honk: ah yine ben ve yere batasıca etik değerlerimmm…..

pumpkin🌸

Elmas Üye
Yaa saat 10 gibi aşırı aşırısı uykum geldi. Dedim bi de papatya içiim de daha güzel uyiim .s.s 3 saattir hani nerede benim uykularımmmmm

pumpkin🌸

Elmas Üye
sonunda marangoz geldi ve kapıyı taktı :honk:
mutfakta yapmayı unuttuğu süpürgelik vardı. abi burayı yapmıcak mısın dedim. biz o malzemeleri ikimiz çekebilir miyiz cumartesi pazar geleyim yapayım dediği an kan beynime sıçradı .s.s dedim ben bu işten çok sıkıldım şu an danışanım da olabilirdi çalışıyorum artık bu ne böyle git gel git gel .s.s doğru söylüyorsun diyo .s.s o hışımla ikimiz çekebilir miyiz dediği her şeyi tek başıma bi çekmişim ki, adam tırstı :honk: giderken eksik bişeyin var mı yapayım diyo. içimden he bi ayda yaparsın dedim :honk: inşaat işi bitti şükür. ama yine bişileri kesti, o kestiği şeylerin tozu kimbilir hangi köşelere gitti .s.s benim kaderim bu evde talaş temizlemekse demek 🚬 neyse şükret kero iyi kötü başını sokacak bi yerin var, sokakta kalsan daha mı iyi :honk:

Aura

•paeonia•
Özel Üye
Ben alkol almadım ki, bu baş ağrısı ne böyle..

alcatraz

🍻
Elmas Üye
bazı müşteriler niye bu kadar 3 iq yaa. aynı cümleyi 6 kere kullandım az öncede yazılı attım 7 oldu.
keşke seni verip bi paket jelibon alabilsek. daha işlevsel olurdu

Challenge

Bronz Üye
Ne konuşmuşuz ya. Poşette değilki büzememişim. ki ayrı

Üst Alt