O zaman şansına kuvvetbi el oyun atıp yatcam zabagnan iş vaa![]()
O zaman şansına kuvvetbi el oyun atıp yatcam zabagnan iş vaa![]()
Milattan önce mi gittiniz diyetisyene, tartı 1-2 cm farkla bel çevresi ölçüsünü de veriyo zatenAaaaa etiklerin batmasın, ben adamın bel ölçüsü alırkenki görüntüyü sarılma olarak tasvir ettim. Yoksa nağğlakası var.
Oyyy yaşım ortaya çıktıMilattan önce mi gittiniz diyetisyene, tartı 1-2 cm farkla bel çevresi ölçüsünü de veriyo zaten![]()
Bi tık üstü devlet hastanesine gitmişsiniz sırf para vermemek için pis pintiler fakirlerrr çekil şurdan svsvsvdOyyy yaşım ortaya çıktı![]()
Belki başka sefere diyelim. Size iyi sohbetler.O zaman şansına kuvvet
3 tane simidi niye yiyom sanıyorsun sabah sabah. Tutsun diye fakiriz tabi .dBi tık üstü devlet hastanesine gitmişsiniz sırf para vermemek için pis pintiler fakirlerrr çekil şurdan svsvsvd
Yaa kıyamammm3 tane simidi niye yiyom sanıyorsun sabah sabah. Tutsun diye fakiriz tabi .d
Suits dizisi vardı. Avukatlık v.s hukuk şeysi. Probono mu ne diyorlardı beleş bakılan davalara. Sende öyle bi tane hazır reçete gönder ya tutarsa 10 TL ye bu kadar .ddYaa kıyamammm
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ücretsiz diyet mi yazsam sana bilemedim, nası bi ihale almış olcam emin olamadım![]()
Onu yapan diyetisyenler vardı bi ara. Hazır diyetleri ya da kitapçıkları satıyorlardıSuits dizisi vardı. Avukatlık v.s hukuk şeysi. Probono mu ne diyorlardı beleş bakılan davalara. Sende öyle bi tane hazır reçete gönder ya tutarsa 10 TL ye bu kadar .dd
Para kazanamıyorum bende fas fakirim mi diycektin .d askjldhasjkdOnu yapan diyetisyenler vardı bi ara. Hazır diyetleri ya da kitapçıkları satıyorlardıah yine ben ve yere batasıca etik değerlerimmm…..
Yok ben fakfakirim direkt böle sölüyom zatenPara kazanamıyorum bende fas fakirim mi diycektin .d askjldhasjkd
En sevdiğim fakir tipidir o. Bilinçli fakir.Yok ben fakfakirim direkt böle sölüyom zaten![]()
Nescafe filan mı denesen ters tepiyosa zaar .dYaa saat 10 gibi aşırı aşırısı uykum geldi. Dedim bi de papatya içiim de daha güzel uyiim .s.s 3 saattir hani nerede benim uykularımmmmm
Doğru diyorsun aslında bugün öğleden sonra kahve içip iki saat uyumuştummmNescafe filan mı denesen ters tepiyosa zaar .d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.