tabii ben olayların detaylarını bilmediğim için bişi diyemiom kanks da şimdi aklıma geldi ben ikamet aldırmadım daha oturdugum yere
bi ara yapim onu da...........
sonra sınır dışı etmesinler beni

olm seni neden sınır dışı etsinler, şu an ikametgaha rağmen sınır dışı edilmeye en yakın kişi benimtabii ben olayların detaylarını bilmediğim için bişi diyemiom kanks da şimdi aklıma geldi ben ikamet aldırmadım daha oturdugum yerebi ara yapim onu da...........
yemin ederim bu kadar yetkili masada bulunup da kaybetmek de anca bize yakışırdı meka :dolm seni neden sınır dışı etsinler, şu an ikametgaha rağmen sınır dışı edilmeye en yakın kişi benimsağlık müdürlüğü de karşı komşum, yine olmadığımız masa yok meka..........
![]()
bu masada bulunmasam iyyidi kanks, ben olsam karşı komşumdan başlardım denetim ve mühürlemeyeyemin ederim bu kadar yetkili masada bulunup da kaybetmek de anca bize yakışırdı meka :d
eminim bi planı vardır. bi ara çıtlat kanks. bu yolda tek başına olmadıgın bellibu masada bulunmasam iyyidi kanks, ben olsam karşı komşumdan başlardım denetim ve mühürlemeye![]()
valla planım yok kanks, hem ciddiye alıyorum hem de almıyorum garip bi duygu içindeyim. dün bi ses kaydında home ofiste hamile kadını sokağa atmışlar mühürlemişler. o kadına bunu yapan survivor keroya neler yapmaz. aklıma gelen ilk şey balıklarım nolcak oldu misaleminim bi planı vardır. bi ara çıtlat kanks. bu yolda tek başına olmadıgın belli![]()
valla planım yok kanks, hem ciddiye alıyorum hem de almıyorum garip bi duygu içindeyim. dün bi ses kaydında home ofiste hamile kadını sokağa atmışlar mühürlemişler. o kadına bunu yapan survivor keroya neler yapmaz. aklıma gelen ilk şey balıklarım nolcak oldu misalbir semtte kapatılan 39 yer az değil yaa .s.s ortalık karışacak belli oldu
olm nesine bakcaz ya derbi mi bu önümüzdeki maçlara bakalımabartı da olabilir. bi du bakalım. bi kaç veri daha kesinleşsin de sonrasına bakıcaz .s.s
bende uzaktan çalışıom ucuz bi ev bul da ev arkadaşı olalımolm nesine bakcaz ya derbi mi bu önümüzdeki maçlara bakalım
sürüye uyuyiim en iyisi ben, insanlar naapıyorsa ben de öle hareket edeyim![]()
benim mevcut evim de ucuz aslında kanksbende uzaktan çalışıom ucuz bi ev bul da ev arkadaşı olalım![]()
hangi evrak lazımmışbenim mevcut evim de ucuz aslında kanksperformans fiyatın çok üstünde
neyse az önce kafamı toparlayıp bi çözüm yolu buldum, bunun için bi evrak lazım ama. onu arıyorum 3 saattir. henüz bulamadım. ama onu ararken 3 haftadır arayıp bulamadığım narlarımı buldum, bu da bişeneyse olu gidee de bakam
![]()
bi fatura yahangi evrak lazımmış
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.