İçinden Geçeni Söyle

alcatraz

🍻
Elmas Üye
tabii ben olayların detaylarını bilmediğim için bişi diyemiom kanks da şimdi aklıma geldi ben ikamet aldırmadım daha oturdugum yere :T: bi ara yapim onu da...........

sonra sınır dışı etmesinler beni

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
tabii ben olayların detaylarını bilmediğim için bişi diyemiom kanks da şimdi aklıma geldi ben ikamet aldırmadım daha oturdugum yere :T: bi ara yapim onu da...........

sonra sınır dışı etmesinler beni
olm seni neden sınır dışı etsinler, şu an ikametgaha rağmen sınır dışı edilmeye en yakın kişi benim :honk: sağlık müdürlüğü de karşı komşum, yine olmadığımız masa yok meka.......... :honk:

alcatraz

🍻
Elmas Üye
olm seni neden sınır dışı etsinler, şu an ikametgaha rağmen sınır dışı edilmeye en yakın kişi benim :honk: sağlık müdürlüğü de karşı komşum, yine olmadığımız masa yok meka.......... :honk:
yemin ederim bu kadar yetkili masada bulunup da kaybetmek de anca bize yakışırdı meka :d

pumpkin🌸

Elmas Üye
eminim bi planı vardır. bi ara çıtlat kanks. bu yolda tek başına olmadıgın belli :D
valla planım yok kanks, hem ciddiye alıyorum hem de almıyorum garip bi duygu içindeyim. dün bi ses kaydında home ofiste hamile kadını sokağa atmışlar mühürlemişler. o kadına bunu yapan survivor keroya neler yapmaz. aklıma gelen ilk şey balıklarım nolcak oldu misal :honk: bir semtte kapatılan 39 yer az değil yaa .s.s ortalık karışacak belli oldu

alcatraz

🍻
Elmas Üye
abartı da olabilir. bi du bakalım. bi kaç veri daha kesinleşsin de sonrasına bakıcaz .s.s
valla planım yok kanks, hem ciddiye alıyorum hem de almıyorum garip bi duygu içindeyim. dün bi ses kaydında home ofiste hamile kadını sokağa atmışlar mühürlemişler. o kadına bunu yapan survivor keroya neler yapmaz. aklıma gelen ilk şey balıklarım nolcak oldu misal :honk: bir semtte kapatılan 39 yer az değil yaa .s.s ortalık karışacak belli oldu

pumpkin🌸

Elmas Üye
abartı da olabilir. bi du bakalım. bi kaç veri daha kesinleşsin de sonrasına bakıcaz .s.s
olm nesine bakcaz ya derbi mi bu önümüzdeki maçlara bakalım :honk:
sürüye uyuyiim en iyisi ben, insanlar naapıyorsa ben de öle hareket edeyim :honk:

pumpkin🌸

Elmas Üye
bende uzaktan çalışıom ucuz bi ev bul da ev arkadaşı olalım :T:
benim mevcut evim de ucuz aslında kanks :honk: performans fiyatın çok üstünde :honk:
neyse az önce kafamı toparlayıp bi çözüm yolu buldum, bunun için bi evrak lazım ama. onu arıyorum 3 saattir. henüz bulamadım. ama onu ararken 3 haftadır arayıp bulamadığım narlarımı buldum, bu da bişe :honk: neyse olu gidee de bakam :honk:

alcatraz

🍻
Elmas Üye
benim mevcut evim de ucuz aslında kanks :honk: performans fiyatın çok üstünde :honk:
neyse az önce kafamı toparlayıp bi çözüm yolu buldum, bunun için bi evrak lazım ama. onu arıyorum 3 saattir. henüz bulamadım. ama onu ararken 3 haftadır arayıp bulamadığım narlarımı buldum, bu da bişe :honk: neyse olu gidee de bakam :honk:
hangi evrak lazımmış

pumpkin🌸

Elmas Üye
hangi evrak lazımmış
bi fatura ya
yani lazım olup olmadığını bilmiyorum. söylentilerde o aletle ilgili bişi demişler ama fatura o aletin öle bişe olmadığını kanıtlıyo. bunu kendim buldum :honk: aman neyse ne ofis koltuğum geldi onu kurdum biraz fiziksel yorulunca kafam rahatladı :honk:

pumpkin🌸

Elmas Üye
ne yemeği yapsam kia .s.s

pumpkin🌸

Elmas Üye
instagram paylaşımı yüzünden de mühürlemezsinizkia .s.s ben de başa gelebilecek en kötü olay attığım twitler yüzünden ofisimin basılması karakollara düşüşüm sanıyordum .s.s
neyse etik doğduk etik ölcez kısmetse..............

alcatraz

🍻
Elmas Üye
cs oynasım geldi ama yüklemeye bile erinir mi bi insan :T:

pumpkin🌸

Elmas Üye
545463E8-69F4-4202-8044-D3B3DA952DBA.jpg

tabiki de tüm akvaryumu boşalttıktan sonra en son kaldırdığım taşın altından çıkacaktı 🤦‍♀️

edunun hatta lugano2 nin (luganomun forma nosu da 2ydi btw :dyg: ) vabalını aldım o kadar ama yememişler ve hatta ölmemiş yaşıyor 🙏 bu demek ki yem artıklarını falan yiycek. Öteki de camları baya temizlemiş 💅 kötü başladı günüm ama sonu harika bitiyordududududuu 🧿
Ama motorunu yine çalıştıramadım, öğrendim artık diyordum ama beceremedim yine

forumtutkunu

Platin Üye
Liseye yeni başladığımda benimle uğraşan arkadaşlar vardı. Müdüre şikayet etmiştim bir daha benimle uğraşmadılar :honk: Gerekiyorsa okul değiştiririm demiştim, müdür artık ne söylediyse bir daha benimle uğraşmamışlardı:honk:

Üst Alt