İçinden Geçeni Söyle

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
ahhhh o sarışın kadın yokmu ahh ooo. adamın iliğini sömürüp bıraktı gitti.
hangi kadın
ay dedikoduya gel ayoll :dyg:
aydınlat bizi lütfen hatırlayamadım, eskiden çok takip ederdim magazinsel şeyleri halbukii .s.s

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Kafalar karışık.

Eunoia

Platin Üye
people who touch your heart are always with you✨

Aura

•paeonia•
Özel Üye
Uykum geldi benim..

pumpkin🌸

Elmas Üye
ilk tahakkuk fişimiz gelmiş .s.s neyse sadece damga vergisiymiş. ona da epey zam gelmiş :honk:
yalnız muhasebecimi gözüm tuttu. sistemsel ve dakikler. nerede o eski kara düzen çalıştığımız günler :honk: o zaman e-fatura falan yok tabi başta, bi keresinde benim makbuzları girmeyi unutmuşlar. ben fark etmiştim. sonra onlar onu girsin diye ben bi ceza ödedim :honk: zaten tezimdeki hatayı da ben buldum. gerekirse kendi kendimin eksiğini ortaya çıkarırım ben, kimse zahmet etmesin :torpu:

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Yarını kazasız belasız atlatırım inşallah.
Amin.

pumpkin🌸

Elmas Üye
dün 2 tane balık aldım biri kayıp .s.s sabah çöpe attığım poşete baktım içinde mi kalmış diye yok .s.s şimdi birkaç taşın altına baktım yok .s.s ay kafayı yiycemmmmmmmmmmmm

Aura

•paeonia•
Özel Üye
dün 2 tane balık aldım biri kayıp .s.s sabah çöpe attığım poşete baktım içinde mi kalmış diye yok .s.s şimdi birkaç taşın altına baktım yok .s.s ay kafayı yiycemmmmmmmmmmmm
Diğerinin onu yemiş olma ihtimali? Benim de başıma geldi çünkü, sadece kuyruğu kalmıştı akvaryumun içinde..

Ya da akvaryumda motor şeysi varsa (onun tam ismini hatırlayamadım şimdi) onun içine de bak, bazen oraya sıkışıyorlar.

pumpkin🌸

Elmas Üye
Diğerinin onu yemiş olma ihtimali? Benim de başıma geldi çünkü, sadece kuyruğu kalmıştı akvaryumun içinde..

Ya da akvaryumda motor şeysi varsa (onun tam ismini hatırlayamadım şimdi) onun içine de bak, bazen oraya sıkışıyorlar.
Yok artık yaa daha neler .s.s temizlikçi balık dedim minik sabahtan beri taş altındadır diyorum ama hiç mi görünmez ortada 🤦‍♀️ Edu yediyse onu yuh derim artık .s.s akvaryumcu çocuk bişi olmaz demişti. Tamam o balık küçük ama o kadar da küçük değil. Akvaryum motorunu çalıştırmadım henüz öyle bi risk yok. Ya dediğin gibi yedi 😔 ya da bi taşın altında .s.s

pumpkin🌸

Elmas Üye
gittim eduya bi sürü kızdım .s.s
kardeşindi o senin, yinmez dedim....... şimdi sen de onu yedin diye ölürsen nolcak dedim epey örseledim. strese girip ölmez umarım .s.s
dün o kadar renkli güzel minik balıklar vardı ki almamak için kendimi zor tuttum. iyi ki tutmuşum o çirkin şeyi yiyen onlara neler yapmazdı............... allam günde 2 tane de veriyom ben bunun yemini artık, neden balığım doymuyooooooo...................

Aura

•paeonia•
Özel Üye
gittim eduya bi sürü kızdım .s.s
kardeşindi o senin, yinmez dedim....... şimdi sen de onu yedin diye ölürsen nolcak dedim epey örseledim. strese girip ölmez umarım .s.s
dün o kadar renkli güzel minik balıklar vardı ki almamak için kendimi zor tuttum. iyi ki tutmuşum o çirkin şeyi yiyen onlara neler yapmazdı............... allam günde 2 tane de veriyom ben bunun yemini artık, neden balığım doymuyooooooo...................
Kız günde bir kere kafi, o da azıcık zaten. Balıkların ne tür?

Bir de birbirlerini yediklerini gördüm, hem de aynı familyadanlardi. Bana da bir şey olmaz demişlerdi, püe..

Üst Alt