Iıh yok..Video su varsa ben bakarım. Görelim hallerini
Iıh yok..Video su varsa ben bakarım. Görelim hallerini
ahhhh o sarışın kadın yokmu ahh ooo. adamın iliğini sömürüp bıraktı gitti.bi rivayete göre türkiyenin eski günlerine dönmesi için serdar ortacın depresyondan çıkıp her yaz albüm çıkarması gerekiyormuş![]()
hangi kadınahhhh o sarışın kadın yokmu ahh ooo. adamın iliğini sömürüp bıraktı gitti.
boşadığı kadın. en sonuncusu ismi ucunda diliin ama gelmiyor.hangi kadın
ay dedikoduya gel ayoll
aydınlat bizi lütfen hatırlayamadım, eskiden çok takip ederdim magazinsel şeyleri halbukii .s.s
demek ondan depresyona girdi 🚬boşadığı kadın. en sonuncusu ismi ucunda diliin ama gelmiyor.
Diğerinin onu yemiş olma ihtimali? Benim de başıma geldi çünkü, sadece kuyruğu kalmıştı akvaryumun içinde..dün 2 tane balık aldım biri kayıp .s.s sabah çöpe attığım poşete baktım içinde mi kalmış diye yok .s.s şimdi birkaç taşın altına baktım yok .s.s ay kafayı yiycemmmmmmmmmmmm
Yok artık yaa daha neler .s.s temizlikçi balık dedim minik sabahtan beri taş altındadır diyorum ama hiç mi görünmez ortada 🤦♀️ Edu yediyse onu yuh derim artık .s.s akvaryumcu çocuk bişi olmaz demişti. Tamam o balık küçük ama o kadar da küçük değil. Akvaryum motorunu çalıştırmadım henüz öyle bi risk yok. Ya dediğin gibi yedi 😔 ya da bi taşın altında .s.sDiğerinin onu yemiş olma ihtimali? Benim de başıma geldi çünkü, sadece kuyruğu kalmıştı akvaryumun içinde..
Ya da akvaryumda motor şeysi varsa (onun tam ismini hatırlayamadım şimdi) onun içine de bak, bazen oraya sıkışıyorlar.
Kız günde bir kere kafi, o da azıcık zaten. Balıkların ne tür?gittim eduya bi sürü kızdım .s.s
kardeşindi o senin, yinmez dedim....... şimdi sen de onu yedin diye ölürsen nolcak dedim epey örseledim. strese girip ölmez umarım .s.s
dün o kadar renkli güzel minik balıklar vardı ki almamak için kendimi zor tuttum. iyi ki tutmuşum o çirkin şeyi yiyen onlara neler yapmazdı............... allam günde 2 tane de veriyom ben bunun yemini artık, neden balığım doymuyooooooo...................
Yok onla evleninve bel fıtığı oldudemek ondan depresyona girdi 🚬
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.