olmaz, nazar değerTek kayıplarımı kilo olduğu günler olsa
Bize resmini atsana

bana değiyor zaten yaa bi daa hiçbir yere hiçbir foto atmıycaamm .s.s
chen beni bi oku uzaktan

olmaz, nazar değerTek kayıplarımı kilo olduğu günler olsa
Bize resmini atsana
Azıcık değsin nolcakolmaz, nazar değer
bana değiyor zaten yaa bi daa hiçbir yere hiçbir foto atmıycaamm .s.s
chen beni bi oku uzaktan![]()
ne azıcığı çen sabahtan beri her yerim ağrıyor. uyumak istiyorum. bi işverenim olsa izin alır çıkardım ama yok .s.sAzıcık değsin nolcak
Kendi işinin patronu olmak....ne azıcığı çen sabahtan beri her yerim ağrıyor. uyumak istiyorum. bi işverenim olsa izin alır çıkardım ama yok .s.s
ben bugün kendimi yasak elma dizi setinden fırlamış gibi hissediyorum, belki de eskiden de evde böle olduğundan mütevellit yasak elmayı o kadar sevmişimdirKendi işinin patronu olmak....
İşinin diğer odada olması
Giyinip şip iş yerine ulaşmak gibii mi
Düşündüm şu an evindesinben bugün kendimi yasak elma dizi setinden fırlamış gibi hissediyorum, belki de eskiden de evde böle olduğundan mütevellit yasak elmayı o kadar sevmişimdir
eskiden yatağımla işim arasında 13 adım vardı bunu saymadım daha bilmiyorum
ama orada olduğunu bilip de dokunamamak koyuyor insanaa.........................
onun yerinde stilettolarla bir ender çelebi hatta kumru yıldırım edasıyla takılmak .s.sDüşündüm şu an evindesin
Ama pijamaları giyip Nutella kavanozu ile TV karşisinda olamamak....
ben niye sarı oldum yaaa
ben pembe olmak istiyommm
tekmiyek mesaj atamıyo diye ben neden sararıp soluyommmmm .s.s
Bir kaç ayar bozulmuş, birbiri ile bağlantılı olduğundan öyle bir yaşandı ama geçti gitti. Herşey kontrol altındanası kendim ettim kendim buldum sen ettin ben buldum .s.s sen sadece şarkılarla ilgilen dicem onda da seçimin fiyasko bugün s.s.
senin kurbağaya noolduBir kaç ayar bozulmuş, birbiri ile bağlantılı olduğundan öyle bir yaşandı ama geçti gitti. Herşey kontrol altında
![]()
Zaten herşey o gün başladı anca toparladıksenin kurbağaya nooldu
bu şey değil mi yaa benim rengimi şeedemediğin gecenin akşamüstüsü![]()
nelere kadir?????????Zaten herşey o gün başladı anca toparladık
Bir "şeker pembesi" nelere kadir. görüyorsun değil mi![]()
sorumluluk alma dışında geri kalan kısımlar cv, imza, kaşe, hesYorucu bir gün idi ama bundan sonrakiler daha da yorucu olacak!
Gittim, yine bütün sorumlulukları aldım geldim... :/
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.