Ben dün fırsatını bulup yaptım onu. İyi gelmiyor bana şarkılarla hüzünlenmek, kayboluyorum, çok derinlere iniyorum.@döngüsel Bugun 4 tane filan şarkı yollayacaktım sana sonra amann dedim bunlar çok hüzünlümsü bişi...
En iyisi daha rap filan dinleme günümde armağan etmek dedim hepsini kendim dinledim
Kendim hüzünlenirken hep bi iş çıktı
Hayat bazen öyle yoğun ki hüzünlenirken bölünüyorum....
Bi ağzımın tadı ile şarkıya kendimi verip dalip gidemedim
kolay gelsin kanks. şimdiden başarılar dilerimAy çok uykum geldi. İlk günden bu kadar çalışılır mı…….
saolasın kanks, sanırım ilk günden aşık oldummmkolay gelsin kanks. şimdiden başarılar dilerim
şaşırmadım. işler sarpa sarınca anlatırsın. ben o an'ı bekliyorumsaolasın kanks, sanırım ilk günden aşık oldummm![]()
pisleşmeşaşırmadım. işler sarpa sarınca anlatırsın. ben o an'ı bekliyorum![]()
olur olur. zamanla gelir bilgiler ağırdan al biraz. adı ne bu seferki kurbanınpisleşme
şu an sardı. stalklayamıyorum yaa elimde adı soyadı mesleği var nası bi isim soyisimse 4567898765 tane sonuç çıktı .s.s neyse kaderimse o beni bulur................
MEHMETolur olur. zamanla gelir bilgiler ağırdan al biraz. adı ne bu seferki kurbanın![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.