@HolySpectre özel mesaj atabilmek için kaç adet mesaj sayısına ulaşmak gerekiyor ? Özel mesaj atamıyorumda.
hııı bitirirsin kero .s.sşu an mesaiyi bitirmeye karar verdim yeter, benden kıymetli mi .s.s
şuan atabiliyor olman lazım bi kontrol edebilirmisin@HolySpectre özel mesaj atabilmek için kaç adet mesaj sayısına ulaşmak gerekiyor ? Özel mesaj atamıyorumda.
Valla nick in üzerine geliyorum senin mesela. Takip et çıkıyor, diğerlerinde Takip et ve Yoksay çıkıyor. Yada ben mesaj atmayı bilmiyom oda bi seçenek tabişuan atabiliyor olman lazım bi kontrol edebilirmisin
Buna benzer bişi dicektim varmı öyle yağma diye. Sonra demedim niyeysehııı bitirirsin kero .s.s
Yok işte o bende
ceoluğun iyi tarafları da var tabi ama aslında olan it gibi çalıştığın .s.s bu minik ayrıntıyı unutmuşum hatırladımBuna benzer bişi dicektim varmı öyle yağma diye. Sonra demedim niyeyse
Aha şimdi görünmeye başladı.
Evet çünkü küçük bir hata varmış hallettimAha şimdi görünmeye başladı.
İyi maaş ceo diyince hep zenginler aklıma geliyor. zep zenginlerceoluğun iyi tarafları da var tabi ama aslında olan it gibi çalıştığın .s.s bu minik ayrıntıyı unutmuşum hatırladım![]()
((: Bana kaderimin bir oyunu mu bu. @Adrasteia olsada görse şu mesajı. Sorunun bende değil sistemde olduğunu.Evet çünkü küçük bir hata varmış hallettim
Evet izinler konusunda minnak bir hata olmuş. Görür artık şimdi((: Bana kaderimin bir oyunu mu bu. @Adrasteia olsada görse şu mesajı. Sorunun bende değil sistemde olduğunu.
benim de .s.s ama ben fakirim fakfakir, ruhum fakirİyi maaş ceo diyince hep zenginler aklıma geliyor. zep zenginler
Ekli dosyayı görüntüle 2696
@HolySpectre şuraya da baksana, buradaki tüm konular ve mesajlar gitmiş gibi görünüyor.
holi yine yanlışlıkla bişiler deniyo![]()
ya bırak forumdan çıktın düzeldiiŞuan düzelmiş olması gerek kontrol edermisin :)
Aksine ben bir şey yapmadım![]()
Şu an normal, düzgün görünüyor.: )Şuan düzelmiş olması gerek kontrol edermisin :)
Aksine ben bir şey yapmadım![]()
Bize resmini atsanapisleşme
şu an sardı. stalklayamıyorum yaa elimde adı soyadı mesleği var nası bi isim soyisimse 4567898765 tane sonuç çıktı .s.s neyse kaderimse o beni bulur................
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.