He ben zararına çok takılmadigim için jdjdjdBenzetme güzel ama amacına ulaşmamış. Niyetim (çokkk saçmaaa) demek değil. Zarar konusu varya. Ondan sebep uymuyor örnek.
He ben zararına çok takılmadigim için jdjdjdBenzetme güzel ama amacına ulaşmamış. Niyetim (çokkk saçmaaa) demek değil. Zarar konusu varya. Ondan sebep uymuyor örnek.
Ne yapardım zamanında be. Naklalar bilmem neler acemi işi tabi.Canım nasıl nargile çekti ama tütün yooook!
Zamanında?Ne yapardım zamanında be. Naklalar bilmem neler acemi işi tabi.
Nargile setim varken. Taşınırken attım hepsini. Kaliteli değilmiş paslanıyoduZamanında?
Bilmem ama çok ilgili ve bilgili yakın arkadaşım var.Bana bilen biri lazım sos için, hiç anlamam.
Nargileden anlayıp bunlardan anlamayan biriyim, benden bir poh olmaz shsjsj
olsa olsa dı olur ondan. her gece monapoly oynarken yapar içer boğar biizi ofiste. ama sen bilirsin tabiÖyle dıdının dıdısıyla olmaz ya..
Benim hatam. Sos muş söz konusu. Ben nargile çektiyse canım ordan yürümüşüm konu devamına. Kısmen içimden geçeni söylemiş oldumBen domates sosundan bahsediyordum, ortalık karıştı.
Sağanak yağsın saatlerce sürsün gök parçalansın yıldırımlar düşsün. Severim. De böyle yarım gönül yağsam mı yağmasammı diyip güneşimi kesiyor. SevmiyorumBenim bu havayı seviyor olmam çok mu anormal?
-
Gök gürültüsü ve şimşek olmasın ama..
Sonra depresyondayım diyor ya. Teyyy teyyyGri bulutlar favorim..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.