@HolySpectre bi camli performans atsan da @pumpkin in aşkı perçinlense
Umarım çok fazla beklemezsin işlerini çabucak halledersin.Tek bi adam .s.s hayır bulabilsem keşke birini ama bulamıyorum ki kime sordumsa bilmiyorum dedi yabancılık çok zor. Danışan çevrem olduğunda bu işleri araştırmama bile gerek kalmıycak onlar halleder ama şu an canım burnumda
Sadece benim sorularıma cevap veriyor gibisin şu an?
Ben yanlış düşünmüşüm o zaman...benim mesajlarımla aynı anda geldiği için öyle oluyor... :/
gözlerimin senden başkasını görmediğini düşündün değil mi? yanlışta sayılmaz...Ben yanlış düşünmüşüm o zaman...
Yo, klaus'a gıcık olduğunu düşünmüştüm...gözlerimin senden başkasını görmediğini düşündün değil mi? yanlışta sayılmaz...
Forumda gıcık olduğum herhangi bir üye yok şu an.Yo, klaus'a gıcık olduğunu düşünmüştüm...
Bu çok kıymetli bilgi için teşekkür ederim..Forumda gıcık olduğum herhangi bir üye yok şu an.
ya sen ne çok konuşuyon?Bu çok kıymetli bilgi için teşekkür ederim..
Bana gıcık olsana, bir değişiklik olsun?
Ama en çok senle?ya sen ne çok konuşuyon?
çok tatlısın... benim gıcıklık bu kadar sürdü.Ama en çok senle?
sen bak bence reyiz@Bel far niente whatsapp`a bak buddy
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.