İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eee tabi canım abdestinde namazında biri olaraktan bunlar önemli şeyler :torpu:
bi ayda nası hafız oluyosun yaa ben 2. sınıfla 8. sınıf arasında her yaz kuran kursuna gittim. son 2 yaz ayrıca özel ders aldırıldım da öyle geçtim kurana :honk: ama yani tam geçecekken hep okul açılıyodu .s.s öteki sene de başa sarıyoduk .s.s
babamın gözünü boyamana gerek yok o adeta bir ebu cehil olduğu için gözümüzde, annemi kandırmamız yeter :honk:

Tamam sadece baban geldiğinde. Şarap falan içermisin ne içelim babacımm derim ona da. Herkesi mutlu ederiz sorun yok :D:D

ay evlensek de forumcak şu muhabbetten bi kurtulsak artık :dyg:
Sadece forum değil, başta annem olmak üzere, yakın dostlarım, mahalledeki esnaf ve diğer komşular. Herkes kurtulacak. Evlenirsek dünyayı kurtarmış gibi bişi oluruz merak etme. Eminim sende de durum aynıdır :honk: :dyg:
Holy biraz kaçıyor gibi sanki :)
10 senedir kaçıyorum ama daha fazla kaçamayabilirim :honk:

Bu ofis işini hızlandırmak lazım bir şekilde, çok kafama takılıyor..

Tamam sadece baban geldiğinde. Şarap falan içermisin ne içelim babacımm derim ona da. Herkesi mutlu ederiz sorun yok :D:D

Sadece forum değil, başta annem olmak üzere, yakın dostlarım, mahalledeki esnaf ve diğer komşular. Herkes kurtulacak. Evlenirsek dünyayı kurtarmış gibi bişi oluruz merak etme. Eminim sende de durum aynıdır :honk: :dyg:

10 senedir kaçıyorum ama daha fazla kaçamayabilirim :honk:
yok babam alkol tüketmez, midesi kaldırmıyo ben de ona çekmişim :honk: bize küçükken hatta hala sigara yerine alkol tüketin ayda yılda bir daha az zarar verir vücudunuza der :honk: sigara içtiğimi ablamlar dışında kimse bilmiyo, bu yaştan sonra bişi diyeceklerinden değil de üzülmesinler .... :honk:
senin o kurtulacaklar listesine ben bi de danışanlarımı ilave etmek isterim :honk: en çok benden kaçtın ama holy sen de şimdii.......... 🚬

12 yıl önce bugün new yorktaymışım, 11 yıl önce de bostonda. şu an da denizlinin göbeğinde evde marangoz bekliyorum :honk: bi evrim ancak bu kadar tersine olabilirdi :honk:

Öküz oturdu içime yine, başka oturacak yeri yoksa demek

Bildirimlere tiklayacagim diye sürekli şu tema değişim şeyine tıklıyorum. -.-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt