iyi geceler kızlar
YÜRRRÜÜ BEEE ASLANIM BENİMKanks ben bir CEOyum artık casual nedir yaa .s.s
o değil de 3 haftada inanılmaz para harcamışım .s.s aldığım bir şey de yok ha .s.s 2015te ben sıfırdan her şey dahil 20 binin altında bi harcama yapmıştım .s.s bu devirde ofis de açılmaz. iyi ki çifter çifter miras bırakmışım kendime her şeyiYÜRRRÜÜ BEEE ASLANIM BENİM
zengin sevgilin olsaydı düşünmen gerekmezdi işte. kappe kader .s.so değil de 3 haftada inanılmaz para harcamışım .s.s aldığım bir şey de yok ha .s.s 2015te ben sıfırdan her şey dahil 20 binin altında bi harcama yapmıştım .s.s bu devirde ofis de açılmaz. iyi ki çifter çifter miras bırakmışım kendime her şeyi![]()
okyanusun içinde susuz bırakılmış biri olarak, sanmıyorum ya o da kesin babam gibi pintilik abidesi bişey olurduzengin sevgilin olsaydı düşünmen gerekmezdi işte. kappe kader .s.s
yok direkten döndüm, iyi ki de öyle oldu yoksa takıntılı ruh hastası kimliğimden kurtulamayacaktımSen izmire mi taşındın @pumpkin
İyi etmişsin o zaman nerede kendini iyi hissediyorsan mutluysan orada kal :)yok direkten döndüm, iyi ki de öyle oldu yoksa takıntılı ruh hastası kimliğimden kurtulamayacaktım
mis gibi memleket gibisi var mı yaa denizliye de bekleriz![]()
yani hiç istemedim başta. başta dediğim 2-3 yıl önce falan ama olaylar öyle bir gelişti ki dedim vardır bu kaderin de bir bildiğiİyi etmişsin o zaman nerede kendini iyi hissediyorsan mutluysan orada kal :)
inş bir gün yolum düşerse![]()
Google a yazınca da direk cıkıyor adresi zaten fotografı ile birlikteyani hiç istemedim başta. başta dediğim 2-3 yıl önce falan ama olaylar öyle bir gelişti ki dedim vardır bu kaderin de bir bildiği
yolun düşerse de ki orta doğu ve balkanların en iyi diyetisyeni varmış burada nerde diye sor direkt verirler zaten adresimi(biraz da eski günlere ısınma)
tamam öyle derim :dyani hiç istemedim başta. başta dediğim 2-3 yıl önce falan ama olaylar öyle bir gelişti ki dedim vardır bu kaderin de bir bildiği
yolun düşerse de ki orta doğu ve balkanların en iyi diyetisyeni varmış burada nerde diye sor direkt verirler zaten adresimi(biraz da eski günlere ısınma)
Benimde düşerse bekleyintamam öyle derim :d
Senin de yolun düşerse beklerim 🌸
Bekleriz ☺️Benimde düşerse bekleyin
Valla bende cayır cayır forum :dForum mu kasıyor, ben de mi bir problem var, çözemedim..
googlea adam yazdım holynin cv düştü önüme direktGoogle a yazınca da direk cıkıyor adresi zaten fotografı ile birlikte![]()
tamam öyle derim :d
Senin de yolun düşerse beklerim 🌸
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.