Acilen başak burcu sevgili öneriyorum ortalığı temizlettikten sonra ayrılabilirsinaşırı aşırısı uykum var .s.s ama onlineım var 15 dk sonra .s.s internet bağlamaya gelecekler daha off yine sabahtan beri içeride dışarıda koşturdum ama bi halt yemeden akşam oluyoo .s.s
BAŞAK BURCU EVLAT OLSA SEVİLMEZ BE .S.S ÖMÜR TÖRPÜLERİ .S.S ANAMDAN BİLİYOM :HONK: EVET CAPSLOCK AÇIK KALMIŞ, ALIŞACAKSINIZ ARKADAŞLAR ÇALIŞIYOZ BURADA :HONK:Acilen başak burcu sevgili öneriyorum ortalığı temizlettikten sonra ayrılabilirsin
O eski halimden eser yok şimdiiii
Izdırap içinde yorgunum şimdiiii
İbrahim Tatlıses'e kadar düştük. Daha dibi Müslüm Baba mı?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.