Şahsen 40larımı görsem kafi zaten dön dolaş aynı şeyler merak etmiyorum fazlasınıKadın hiç değişmemiş yalnız.
biz bakalım 90lı yaşları görebilecek miyiz canım

Şahsen 40larımı görsem kafi zaten dön dolaş aynı şeyler merak etmiyorum fazlasınıKadın hiç değişmemiş yalnız.
biz bakalım 90lı yaşları görebilecek miyiz canım
Kendine güzel bakarsan uzun yaşarsın genelde hep bu böyle oluyor :) benimde babaannem 93 yaşında vefat etmişti. araya hastalığı girmeseydi daha da yaşardı kesin.Şahsen 40larımı görsem kafi zaten dön dolaş aynı şeyler merak etmiyorum fazlasını![]()
+1Şahsen 40larımı görsem kafi zaten dön dolaş aynı şeyler merak etmiyorum fazlasını![]()
benim babanne 29lu 4 büyüklerden geriye bi o kaldı korona bile oldu, bizi de gömecek kısmetseKendine güzel bakarsan uzun yaşarsın genelde hep bu böyle oluyor :) benimde babaannem 93 yaşında vefat etmişti. araya hastalığı girmeseydi daha da yaşardı kesin.
ah haloo vah halooo+1
bi de bunların formaları niye muşamba gibi ? halonun tabiriyle
ne yattılar ama yaaneyse etsen de kanser büyüksün fener......................
Allah uzun ömürler versin :)benim babanne 29lu 4 büyüklerden geriye bi o kaldı korona bile oldu, bizi de gömecek kısmetse
İlk yarı beğendim de ikinci yarı kanser etti. Yorumcular da duemuşebu skor son dk golü 3-5 0 dan daha keyifli diyo. Yav he he bi pakete yakın sigara gitti 90 dkda .s.sne yattılar ama yaa
ben ölsem şöle bi video yapmazsınız .s.s
View: https://twitter.com/Peerimelis/status/1567903387840118790?s=20&t=8YhnUytKWlG-0d_2Qdlmyw
e bi zahmet, koskoca kraliçe olsun o kadarNe şirin yaşliliği var
Asil insanların Bi giyim tarzı vardı
Şimdi herkes yatak kıyafeti ve ev kıyafeti ile dolanıyor dişarida
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.