İçinden Geçeni Söyle

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
transferleri yapıştırın rakip takım taraftarları pert........

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Umarım kendine gelirsin bir an önce :) kitap kahve ikilisi de güzel olabilir mesela.
İnanır mısın bugün uzun zaman sonra kitap bile okudum :honk: çok eğlenceli bir kitap o yüzden yine bitirmeyip bıraktım. Zaten küçüklüğümden saadeti israf etmekten korkar bir kısmını ilerisi için saklardım……..

Eunoia

Platin Üye
İnanır mısın bugün uzun zaman sonra kitap bile okudum :honk: çok eğlenceli bir kitap o yüzden yine bitirmeyip bıraktım. Zaten küçüklüğümden saadeti israf etmekten korkar bir kısmını ilerisi için saklardım……..
Adı ne :) ben 2 günde bitirirdim ama bende bu aralar hiç okuyasım gelmiyor kendimi veremiyorum bir türlü.

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Adı ne :) ben 2 günde bitirirdim ama bende bu aralar hiç okuyasım gelmiyor kendimi veremiyorum bir türlü.
Serkan karaismailoğlu- kadın beyni erkek beyni ben çok sevdim. Dili anlatımı bilimselliği şahane. Zaten şöyle bi müddet sonra mater serisine geçicem ama işte bitsin istemiyorum. Mikrobiyota kitabı var daha :honk:
Videoları da çok keyifli ortapia galiba kanalının adı. Zaten kitapta da değildiği videolar var. Zamanın olduğunda bak derim tavsiye ederim :dyg:

Üst Alt