İnanmam, sana forumda yaptığımız test anormal çıktı inanmazsan aha şahitlere sorAcayip normalmişim ve bu hiç normal değilmiş![]()

İnanmam, sana forumda yaptığımız test anormal çıktı inanmazsan aha şahitlere sorAcayip normalmişim ve bu hiç normal değilmiş![]()
valla sekiz okudum körüm demeyi çok isterdim ya vallaİnanmam, sana forumda yaptığımız test anormal çıktı inanmazsan aha şahitlere sor![]()
Onun devamı da var 🤦♀️ Aşağıdaki tikten next diceksin onu da mı ben söliimmm 🤦♀️valla sekiz okudum körüm demeyi çok isterdim ya valla![]()
simdi gördüm. Çok geç gördüğüm için körüm işte lkajsdOnun devamı da var 🤦♀️ Aşağıdaki tikten next diceksin onu da mı ben söliimmm 🤦♀️
Şapşik aşkütellam benimm 🤗 ama ben dedim kör kesin bilgi diye en baştasimdi gördüm. Çok geç gördüğüm için körüm işte lkajsd
Aşkın gözümü kör etmiş napalımŞapşik aşkütellam benimm 🤗 ama ben dedim kör kesin bilgi diye en başta![]()
Arkadaşlar ben elendim siz devam edin………..Aşkın gözümü kör etmiş napalım![]()
O kadar sıkıcıydı ki 10da uyumuşum az önce uyandım şu an çok mutsuzum 😔Ay bu ne sıkıcı bir gece![]()
Bir daha nasıl uyuyacaksın kiO kadar sıkıcıydı ki 10da uyumuşum az önce uyandım şu an çok mutsuzum 😔
Bi fikrim yok çok mutsuzum ne uyuyabiliyom ne yapcak bişeyim var çok mutsuzummmm 😔😔😔Bir daha nasıl uyuyacaksın ki
Balkona çık serinlersin biraz hem temiz hava iyi gelir birazBi fikrim yok çok mutsuzum ne uyuyabiliyom ne yapcak bişeyim var çok mutsuzummmm 😔😔😔
Yataktan çıkasım da yok dolunay var haftaya beni şimdiden vurdu .s.sBalkona çık serinlersin biraz hem temiz hava iyi gelir biraz
O zaman film izleyebilirsin.. dolunayda kimisini çok etkiliyor.Yataktan çıkasım da yok dolunay var haftaya beni şimdiden vurdu .s.s
Sevmiyorum dizi bile izleyemiyoeum murat soner izliyorum bu ara biraz da kuantum fiziği kafam üç oradan beş buradan toplama kampına döndüO zaman film izleyebilirsin.. dolunayda kimisini çok etkiliyor.
Umarım kendine gelirsin bir an önce :) kitap kahve ikilisi de güzel olabilir mesela.Sevmiyorum dizi bile izleyemiyoeum murat soner izliyorum bu ara biraz da kuantum fiziği kafam üç oradan beş buradan toplama kampına döndü![]()
İnanır mısın bugün uzun zaman sonra kitap bile okudumUmarım kendine gelirsin bir an önce :) kitap kahve ikilisi de güzel olabilir mesela.
Adı ne :) ben 2 günde bitirirdim ama bende bu aralar hiç okuyasım gelmiyor kendimi veremiyorum bir türlü.İnanır mısın bugün uzun zaman sonra kitap bile okudumçok eğlenceli bir kitap o yüzden yine bitirmeyip bıraktım. Zaten küçüklüğümden saadeti israf etmekten korkar bir kısmını ilerisi için saklardım……..
Serkan karaismailoğlu- kadın beyni erkek beyni ben çok sevdim. Dili anlatımı bilimselliği şahane. Zaten şöyle bi müddet sonra mater serisine geçicem ama işte bitsin istemiyorum. Mikrobiyota kitabı var dahaAdı ne :) ben 2 günde bitirirdim ama bende bu aralar hiç okuyasım gelmiyor kendimi veremiyorum bir türlü.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.