çünkü neşemiz yokNiye kimse yoook![]()
çünkü hergünümüz dünden daha bok
çünkü neşemiz yokNiye kimse yoook![]()
kanayan yaramıza tuz döküp durma hergünZenginler şu an tatillerde filan olmalı ya
Vay canına zenginlik ne güzel
Hangimizin neşesi var ki eskisi gibi..çünkü neşemiz yok
çünkü hergünümüz dünden daha bok
Doğrudur tatlım nefes dahi alınamayacak bir sıcak var dışarıda bir kaç gündür@Pluviofil sıcaklardan hep...
neyse ki hikayemde sen varsın da yüzümüz gülüyorHangimizin neşesi var ki eskisi gibi..
Hahahah dimi 😂 bencede gülsün.neyse ki hikayemde sen varsın da yüzümüz gülüyor![]()
Yaa bak işte gizli zenginsin6’lı minik sütlere 30 TL verdiğimi unutturdu![]()
Alışveriş yaparken sürekli kazık yiyormuşum hissi var. zengin olsam dert etmezdim sevgili chenYaa bak işte gizli zenginsin
tmm tmm tuz serbest üzülme hemen @Chen
Rüyaların gerçek oldubi rüya görmüştüm daha geçen sene. Bakkalın birinden su ve atıştırmalık iki bişey almıştım, yolculuktaydım. 80 lira falan ödemiştim. Yuh artık bu nasıl insan kazıklamak diyordum![]()
Kazık yesen anlamazsın o kadar ki fiyatlar ani dalgalanıyorAlışveriş yaparken sürekli kazık yiyormuşum hissi var. zengin olsam dert etmezdim sevgili chen![]()
ondan değil yaa kendimi bir miktar dini araştırmalara verdimİnsan içine çıkılacak hal bırakmıyorlar demek...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.