yalanına vuruyum. insan bi izlerEvet güzel hikayeydi ama insan merak ediyor işte dvsbdvd
yalanına vuruyum. insan bi izlerEvet güzel hikayeydi ama insan merak ediyor işte dvsbdvd
İzledim olm bergen dinlemişler son ses dvdbdbsyalanına vuruyum. insan bi izler![]()
helal nan sana. 5-6 anı daha dinledim ben. bayılırım zaten anı dinlemeye güzel de anlatınca daldımİzledim olm bergen dinlemişler son ses dvdbdbs
Ben yeni diziye başladımhelal nan sana. 5-6 anı daha dinledim ben. bayılırım zaten anı dinlemeye güzel de anlatınca daldım![]()
Dün dediğim iğrenç filmi izledin mi bu arada dvshsvshelal nan sana. 5-6 anı daha dinledim ben. bayılırım zaten anı dinlemeye güzel de anlatınca daldım![]()
adı neBen yeni diziye başladım
Hayırlısı mukadderat takdiri ilahi![]()
izledim. iyi vakit geçirtti lasdksaDün dediğim iğrenç filmi izledin mi bu arada dvshsvs
The rainadı ne
Üç günde anca bitirdim ben onu ve bi halt anlamadım svsbsbs sonunda dünya kurtuldu falan ama nası oldu inan bi fikrim yok .s.sizledim. iyi vakit geçirtti lasdksa
iyi seyirler kanks belki bende başlarım aksjdsajmdÜç günde anca bitirdim ben onu ve bi halt anlamadım svsbsbs sonunda dünya kurtuldu falan ama nası oldu inan bi fikrim yok .s.s
Dedim ben katlandım alcatraz da katlansın o zaman dhdbd
Aynen bence de o adam intihar ederek nası dünyanın sonunu getiriyor mesela aklımda deli sorulariyi seyirler kanks belki bende başlarım aksjdsajmd
güzeldi yaa zamanda atlamak için bile bi paradoks var onunda bi sırası var. o sıra geldiğinde sıçrama yapıp o anda bulunabiliyorsun. bazı yerler bana da çok çapraşık geldi. bi de beynimi ara ara kapatmışım filmi hatırlayamıyorum yorumlayamadım film bitince bazı yerlerini aklsdjas
cidden uzun soluklu bişilere odak sürem aşırı düşmüş yaa çok çabuk sıkılıyorum. dikkat sürem herhangi bişi için 20 maks. 30 dk
Yine işlerin peşinde ben dolandıktan sonra....çağırın bir usta zamanın sana ve sevdiklerine kalsın
hayır yardım edeyim dicem evine yazık, bilmek yetmiyor yine fırçayı çok tarıyorum.![]()
Arkadaşlar çok sormuşsunuz, filmin adı tenet 💅 mutlaka izleyin hatta mümkünse izlemeden ölmeyin 🌸Aynen bence de o adam intihar ederek nası dünyanın sonunu getiriyor mesela aklımda deli sorularneyse hiç izlememiş olmayı dilerdim ama yine de izlemedim demem artık
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.