coksicak MmMmm
Ya bayılırım boya badana yapmaya insan önceden haber vermez mi çen, aşk olsun yaa .s.sVee biz evde boya yapmaya yapmaya başladık şu sıcakta gelsene yardım edersin
Ayyy ısonem şeysi yapılıyor şu an öleceaaz ya kokudan sürüp bekletip ertesi gün tekrar sürmeli şeyler henüz boyaya geçmedik bileYa bayılırım boya badana yapmaya insan önceden haber vermez mi çen, aşk olsun yaa .s.s
cereyan yaptır çen çıkar o zaman koku .s.sAyyy ısonem şeysi yapılıyor şu an öleceaaz ya kokudan sürüp bekletip ertesi gün tekrar sürmeli şeyler henüz boyaya geçmedik bile![]()
Ben mükemmel boyayı yapmaya çalışırken ne oluyor bil bakalımVee biz evde boya yapmaya yapmaya başladık şu sıcakta gelsene yardım edersin
Açtim çiçeğim çelik kapıya dek ama hava çok basıkcereyan yaptır çen çıkar o zaman koku .s.s
keşke şu havayı temizleyen cihazlardan olsaydı .s.s neyse çıkmasını bekle çıkmazsa da zamanla alışcak burnun zaten kokuyaAçtim çiçeğim çelik kapıya dek ama hava çok basık
Raid sıkılmış sinek gibiyiz arkadaşlarSize kolaylıklar sevgili chen, bensiz daha kolay biter![]()
çağırın bir usta zamanın sana ve sevdiklerine kalsınRaid sıkılmış sinek gibiyiz arkadaşlar
2 hafta boyunca yazdıklarımdan ve açtiğim konulardan sorumlu tutmayın ndjdn
hikayesi güzeldi kanks etliyi yediler herhalde biraz iştahsız da olsaEtli ekmeği yemişler mi 🙄
Evet güzel hikayeydi ama insan merak ediyor işte dvsbdvdhikayesi güzeldi kanks etliyi yediler herhalde biraz iştahsız da olsa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.