yok istemiyom bu hyat bana elimdekiyle yetinmeye daha fazlasını istememeyi öğretti 🚬Güzel renk o da hemen @HolySpectre etiketleyelim bencegörsün.
onun bilmediği 5 vakit namaz, her bi otu biliyoooodemek ki holi onu yapmasını bilmiyor 😂

yok istemiyom bu hyat bana elimdekiyle yetinmeye daha fazlasını istememeyi öğretti 🚬Güzel renk o da hemen @HolySpectre etiketleyelim bencegörsün.
onun bilmediği 5 vakit namaz, her bi otu biliyoooodemek ki holi onu yapmasını bilmiyor 😂
Yaaaaa şöyle Bi siteyi nie paylaşmadın ki sen bizimle daha önceeeTam olarak neydi
https://encycolorpedia.com.tr/ffb6c1 belki bunun içinde vardır istediğin ton :)
foto at
böle tam kıskanamadık![]()
Derya nın doğum gününü unutma
Biliyorsunuzdur diye paylaşmadımYaaaaa şöyle Bi siteyi nie paylaşmadın ki sen bizimle daha önceee
Arada açar açar bakarım ne güzel renkleer
uğraşmadı o zamanyok istemiyom bu hyat bana elimdekiyle yetinmeye daha fazlasını istememeyi öğretti 🚬
onun bilmediği 5 vakit namaz, her bi otu biliyoooo![]()
sonra da senaryo şöle olsun böle olsun der amauğraşmadı o zaman![]()
Sende onu dinleme şekerimsonra da senaryo şöle olsun böle olsun der ama![]()
dinlemiyorum zatenSende onu dinleme şekerim![]()
Hemen bakayımmdinlemiyorum zaten
yeni bölüm geldi![]()
Gözlerinin baktığı yerde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.