İlk yediğimiz kazıklar meselaciddi ciddi her ne olursa olsun hiç bişey ilkinin yerini tutmuyor. cok daha iyileri cok daha sağlamı cok daha güzeli vs gelse bile ilki ayrı oluyo cidden
Forum dişi yaziyim da biri senden kazık yediğimi düşünmesin kssmdndjddnİlk yediğimiz kazıklar mesela
Bunların yeri çok ayrı bende
Bu insan algısıyla alakalı kanks reseptörler eski tadı vermiyo. Zamanla ah nerede o eski ramazanlar moduna geçiyosun. Şimdi 90ları özlerken o zamanki insanların 60-70leri özlemesi gibiciddi ciddi her ne olursa olsun hiç bişey ilkinin yerini tutmuyor. cok daha iyileri cok daha sağlamı cok daha güzeli vs gelse bile ilki ayrı oluyo cidden
keşke yazmasaydın. bana karşı saçma önyargı beslemeleri hoşuma gidiyor. onları çevremden elemek daha kolay oluyor çünküForum dişi yaziyim da biri senden kazık yediğimi düşünmesin kssmdndjddn
yeni kullanmak ama eskiden kurtulmamak... bilemiyorum altan bilemiyorum...Bu insan algısıyla alakalı kanks reseptörler eski tadı vermiyo. Zamanla ah nerede o eski ramazanlar moduna geçiyosun. Şimdi 90ları özlerken o zamanki insanların 60-70leri özlemesi gibi![]()
Seni üzgün mü görecektik ....
İçindeki plakaları yanmamiş mi Bi koku gelmedi mi sana jfjxj7 saat boşa yanan tost makinesi ne kadar elektrik harcar... hesaplama aslında basit ama yan çizme yolu olmalı..
Jetgiller'in taşinabilir hap boyutuna gelen dolaplari duşlari filan vardıZabağnan akşamınan duş almakta yetmiyor bu sıcaklarda![]()
Nem çok nemJetgiller'in taşinabilir hap boyutuna gelen dolaplari duşlari filan vardı
Öyle yanında taşimalık duş lazım sana fjdjdn
Bugun nefes alamıyeahhNem çok nem![]()
Vee biz evde boya yapmaya yapmaya başladık şu sıcakta gelsene yardım edersinserin serin terliyorum yine
Yapış yapış oluyor eşyalar
Evde ne varsa hepsini çalıştırcam şimdi.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.