sanırım evetBu forum yine bana mi yavaş sadece ya basıyorsun mesaj gidene dek ömründen 3 yıl heba
sanırım evetBu forum yine bana mi yavaş sadece ya basıyorsun mesaj gidene dek ömründen 3 yıl heba
foto atBrooklyn kütüphanesinden selam
evet çok yavaş .s.s birazdan komple gidecekBu forum yine bana mi yavaş sadece ya basıyorsun mesaj gidene dek ömründen 3 yıl heba
renk ve rank işlerine lütfen girmeyelim, en son yaşadığımız resmeennn faziaaaa gecesinde sen aramızda yoktun anlaşılan@pumpkin sana bence ayrı bi rank vermeleri lazım![]()
Yoktum ne oldu ki bu kadarrenk ve rank işlerine lütfen girmeyelim, en son yaşadığımız resmeennn faziaaaa gecesinde sen aramızda yoktun anlaşılan![]()
bukelamun gibi renk değişimimin görselini almamışım, evet ben kero, bu hatayı yaptım ama ilgili konu ekteki gibidir, saygılarımla iyi okumalarYoktum ne oldu ki bu kadar![]()
Kayıtlarda vardır belki geçmişe dönük.. ben bir buna bakayımbukelamun gibi renk değişimimin görselini almamışım, evet ben kero, bu hatayı yaptım ama ilgili konu ekteki gibidir, saygılarımla iyi okumalar
https://www.forumsal.org/konu/ergin-ataman.5587/
bilmiyorum görsel yok moru pembe diye itelemeye çalıştı holi banaKayıtlarda vardır belki geçmişe dönük.. ben bir buna bakayım![]()
bilmiyorum görsel yok moru pembe diye itelemeye çalıştı holi bana![]()
holi bence renk körüpembe diye gördüyse onu da.
bende kendim seçmiştim bu rengi mesela :d önceki çok kötüydü
Olabilirholi bence renk körü
sizinkiler güzel mor, benimkini kırmızıya çalan değişik bi mor var ya fuşyamsı öle bişe yaptı yap desek yapamaz yeminle![]()
aslında bu değildi istediğimizOlabiliray biliyorum o rengi neyse ki şuan ki rengin iyi duruyor :)
Adminiçeler hep pamuk şeker pembesi oluyor ve forum sahibinin sevgilisi oluyor ayrıca nicki de simli güllü sekilli şüküllü oluyor
Üst perdeden bakarsın bize artık sen @keroLayn
Tam olarak neydiaslında bu değildi istediğimiz
hiç bana böle katalog vermediler .s.sTam olarak neydi
https://encycolorpedia.com.tr/ffb6c1 belki bunun içinde vardır istediğin ton :)
Güzel renk o da hemen @HolySpectre etiketleyelim bencehiç bana böle katalog vermediler .s.s
karanfil pembesi yakın benim istediğime
en altta cmyk yazan renkler var ya oradaki pembeyi mora yaklaştırdı bi ara direkt onu yaptı falan çok zor anlar yaşadım ben bu forumda çookkkkkkkkkkkkk............
demek ki holi onu yapmasını bilmiyor 😂bi de holiye dedim ki her harfi bi renk yap alengirli olsun ortaya karışık, dalga geçtiler benle. sonra geçen girdiğim bi forumda admin kendi rengini öle yapmış, oluyomuş demek ki
ilk benim aklıma geldi diye yemin etsem kimse inanmaz :agla: .s.s
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.