Beklentiler üzer bebeğim
Affet gitsin yükünü 🤓
Kendinde ara ne bulamıyorsan 🤓
Affet gitsin yükünü 🤓
Kendinde ara ne bulamıyorsan 🤓
damacana: bir büyüklük birimiKonudaki damacanayı anlamadım ben
2 kişi mi kalacaksınız?yeni evin videosu geldi. odamı da gördüm. sanırım mutlulugu uzakta aramamak lazım.
bu bile gülümsetti
evet eşyalar da sıfır. videodan taze ev kokusu gelir mi yaa ?!?! aklsdklsa2 kişi mi kalacaksınız?
Oooh hayırlısı olsun senin için. Bir yere sabitlen de dinlen artık.: )evet eşyalar da sıfır. videodan taze ev kokusu gelir mi yaa ?!?! aklsdklsa
teşekkürler.Oooh hayırlısı olsun senin için. Bir yere sabitlen de dinlen artık.: )
Ben yeni geldim, uçuyor burası.teşekkürler.
yemin ediyorum son 2 yılım gezmekle geçti. tekrar göçebe hayatını yaşıyorum resmen.
aksilik, bi de sevmem öyle gez gez gez...
gezmek diyince benim yürüyüşe cıkmam lazım ben kaçar :d
burası da ucuyor. evde kalmayı tercih ettim alskdjasBen yeni geldim, uçuyor burası.
Gerçekten uçuyor, domates saksım sardunyalarımın üzerine düşmüş, gitmiş güzelim çiçekler. Balkondaki toprakları yıkarken gider tıkandı, ahahah kaos!! .dddd
Neyin içine ne koyuyorlar cano? Anlamadım ben.dddd Kum torbasını mı diyorsun yoksa?evde kendin spor yapman kadar güzel bişi var mı yaa.
dışarıda içine ne koyuyorlar bilemiosun. ama kendin öyle mi ?!
uzun zaman olmuş hamlamışım bi de üstüne![]()
yemekler için derler ya, o geldi aklıma aslında 2. satıra onu koydum alkdslNeyin içine ne koyuyorlar cano? Anlamadım ben.dddd Kum torbasını mı diyorsun yoksa?
Yemek olayı hiç aklıma gelmemişti, spordan başlayınca aklım ondan devam ettirdi.yemekler için derler ya, o geldi aklıma aslında 2. satıra onu koydum alkdsl
kum torbasını asacak yerim yok ki evde cano. yani, şimdilik... tavsiyene uyup ağırlık alcam ama aklımda bak o
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.