abartma tozuya siz bu foruma nee ettiniz ben neden foruma giremiyom hadi girince neden cevap yazamıyorum boş mesaj gönderiyorum .s.s neden beğenirken onay istiyo aklımda deli sorular
ya acaba ben banlandım da haberim mi yok![]()
lan fotoğraflar var elimde diyom neden inanmıyonnabartma tozu![]()
hanımlar beyler kız haklı dagılınlan fotoğraflar var elimde diyom neden inanmıyonndur atiim wp
hanımlar beyler kız haklı dagılın
Ne diyon?Bu ne lan. Bu nasıl mümkün
mesajlar boş gidiyomuş sayfada da sorun yaşıyomuş ilk defa boş mesaj gördüm de kasdjakNe diyon?
Burada?mesajlar boş gidiyomuş sayfada da sorun yaşıyomuş ilk defa boş mesaj gördüm de kasdjak
evet burayaBurada?
Geçmiş olsun.evet buraya
sen nasıl yorumluyorsun ?Geçmiş olsun.
Önemli bir şey var mı?
Mesajın içeriğine bağlı olarak değişik yorumlayabilirim.sen nasıl yorumluyorsun ?
Sende gizli gülmede var 🤓Mesajın içeriğine bağlı olarak değişik yorumlayabilirim.
(Ay ne kadar ciddi olduk.dddd İçimden kıs kıs gülüyordum oysa.dafşajf)
Konudaki damacanayı anlamadım benYine bi arkadaşımın ilişkisini kurtarmış olabilirim… erkekler çok değişik canlılar gözlerinin önünde yaptıkları damacana gibi hatayı göremiyorlar… arkadaşlarımdan sonra arkadaşlarımın kız arkadaşları da benim gibi biri hayatlarında olduğu için çok şanslı benceyine kızın iki gün anlatmaya çalışıp anlatamadığı şeyi tarafsızım ayağına 3 dkda anlattım
benim yüzüm gülmedi sizin gülsün kızlar, zaten teknik direktörler oynamazlar…
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.