İçinden Geçeni Söyle

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Dün otobüsteyim. İki tane siyahi genç bindi. İngilizce konuşuyorlar. Bir kızı çekiştirip duruyorlar. Arkada ablanın teki lafa girdi, nerelisiniz diye sordu. Bir tanesi Zambiya dedi. Kadın da "aa çok güzel yerdir orası" dedi.

Abla kaç kez Afrika'ya gittin diyemedim.ddd

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Konyada anjiyoda annesi ölen adam doktor ve sekreterini öldürmüş. Geçen izmirdeki anjiyo haberlerini okurken bakalım kimin aklına karpuz kabuğunu düşürecek demiştim. Çok mutsuz oldum şu an, eskiden de var mıydı böyle sağlıkçıya şiddet bilmiyorum ki. Hala arkadaşlarım iyi bi doktor bulmaya çalıştığında anlam veremem. Gider muayene olursun anlaşamazsan ya da tatmin olmazsan değiştirirsin. Unvanına saygı duymak lazım bi kere. İnsan olarak zaten tanımıyorsun. Ben mi fazla akademik düşünüyorum anlamıyorum ki .s.s

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Neresiydi, buranın eski hali miydi? Sloganda "dünyanın en iyi forumu" yazıyordu.aajfdşajş
Uçuşta son nokta. Tayyip bile bu kadar uçmadı.d
yalnız o ismi kullanmıyoruz. malum şahıs diyoruz. harry potter'daki karakter gibi kasdjad
Net sayıyı hatırlamıyorum bi ara bi arkadaş sormuştu üşenmeyip saymıştım o civardı üstüne 3-5 çift daha almıştım :honk: kutusundan çıkmamış ayakkabılar var ama söz verdim kendime uzun süre almıcam :honk:
Bayramdan sonra bakalım kanks tarih net değil henüz ama evi kasım gibi taşımayı düşünüyorum
ohh maşallah. bi de der ki ben fakir. asıl bn fakir pardon yaa :T: kutusundan çıkmamış ayakkabı nedir yaa, annem bana yıllardır giydiğim ayakkabıyı attıramıyo neyin kafası bu :honk:
kasıma kadar daha varmış gerçi yaa ama anca

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Selam güzel kızlar naber?

pumpkin🌸

Elmas Üye
yalnız o ismi kullanmıyoruz. malum şahıs diyoruz. harry potter'daki karakter gibi kasdjad

ohh maşallah. bi de der ki ben fakir. asıl bn fakir pardon yaa :T: kutusundan çıkmamış ayakkabı nedir yaa, annem bana yıllardır giydiğim ayakkabıyı attıramıyo neyin kafası bu :honk:
kasıma kadar daha varmış gerçi yaa ama anca
evi toparliim de hazır dursun diye düşünüyorum ama kasıma da çok diyorum her gün 1 koli falan yapıyorum 8 koli kitap çıktı daha da var epey de attım nan benim ne çok eşyam var .s.s taşınmaktan nefret ediyorummm .s.s acaba taşınmasam mı diye de düşünmüyo değilim .s.s

alcatraz

🍻
Elmas Üye
evi toparliim de hazır dursun diye düşünüyorum ama kasıma da çok diyorum her gün 1 koli falan yapıyorum 8 koli kitap çıktı daha da var epey de attım nan benim ne çok eşyam var .s.s taşınmaktan nefret ediyorummm .s.s acaba taşınmasam mı diye de düşünmüyo değilim .s.s
iyi etmişsin kanks. bende öyle yapmıştım. 6 öncesinden her haftasonu 1-2 koli hazırlaya hazırlaya rahat rahat yetiştirmiştim. taşınmamayı düşünene kadar fırsat bu fırsat atacagın kurtulacagın satacağın vs bişiler varsa onlardan kurtul bence

forumtutkunu

Platin Üye
Bugün erkenden zıbarcam, uykunun her türlü faydasına ihtiyacım var 🤓

pumpkin🌸

Elmas Üye
iyi etmişsin kanks. bende öyle yapmıştım. 6 öncesinden her haftasonu 1-2 koli hazırlaya hazırlaya rahat rahat yetiştirmiştim. taşınmamayı düşünene kadar fırsat bu fırsat atacagın kurtulacagın satacağın vs bişiler varsa onlardan kurtul bence
olm gideceğim yerde kiralar çok pahalı ya mevcut kiramın 5 katı civarı .s.s artık evden işe işten eve koşarak gider balkona bile çıkmam ben bu evin kirasını veriyom deyip sömürürüm :honk:

alcatraz

🍻
Elmas Üye
olm gideceğim yerde kiralar çok pahalı ya mevcut kiramın 5 katı civarı .s.s artık evden işe işten eve koşarak gider balkona bile çıkmam ben bu evin kirasını veriyom deyip sömürürüm :honk:
gereksiz yüklerden kurtul kanks bi bak bence. sen bilin yine de...

pumpkin🌸

Elmas Üye
gereksiz yüklerden kurtul kanks bi bak bence. sen bilin yine de...
forum bozulmuş .s.s neyse düzenliim de boş mesaj kalmasın .s.s
2+1 mevcut evim, 1+1e taşınmayı planlıyorum gerekli planlamamı yaptım daha küçüğünde ruhum sıkılır zaten de bu ney nannn .s.s

pumpkin🌸

Elmas Üye
nan foruma naaptınıs .s.s cevap bile yazamıyom ağız tadıyla beğenemiyorum bile onaylıyo musun diyo banka mısın sen ttnet misin neyi onaylatıyonn :honk:

alcatraz

🍻
Elmas Üye
forumda sorun mu var :T:

Eunoia

Platin Üye
Ne gibi bir sorun

pumpkin🌸

Elmas Üye
ya siz bu foruma nee ettiniz ben neden foruma giremiyom hadi girince neden cevap yazamıyorum boş mesaj gönderiyorum .s.s neden beğenirken onay istiyo aklımda deli sorular :honk:
ya acaba ben banlandım da haberim mi yok :honk:

Üst Alt