kolay gelsin canKayısı ile açılışı yaptım. Geçen hafta 2 kavanoz, bu hafta da ne çıkarsa artık...
kolay gelsin canKayısı ile açılışı yaptım. Geçen hafta 2 kavanoz, bu hafta da ne çıkarsa artık...
kaljsdksa@alcatraz, arkadaşın oğluna velet dedim diye bana küsmüştü, o geldi aklıma. : ))))
O kadar da yakındık, sevgiden dediğimi anlamamıştı manyak.
Bir de kin tutup peşime takılmıştı hıncını alamayıp. Nasıl biri varmış içinde, iyi ki velet demişim.: ))))kaljsdksa
hayat koşturmacasında olur öyle şeyler. ben çok takılmıyorum normal ya. çünkü ruh halime bağlı olarak bende öyle olabiliyorum. gerçi eskisi kadar değilim ama.
her lafın herkese snn düşündüğün şekilde hissettirmeyebilir sonuçta.
bazen gerçek yüzünü görmek için hata yapmak lazım. bakalım snn yerin onda ne kadar (:Bir de kin tutup peşime takılmıştı hıncını alamayıp. Nasıl biri varmış içinde, iyi ki velet demişim.: ))))
Ellerine saglık çiçeğimKayısı ile açılışı yaptım. Geçen hafta 2 kavanoz, bu hafta da ne çıkarsa artık...
Yorulmuşsundur belki deGerinirken belim ağrıyor. Yaşlanıyor muyum yoksa?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.