kadın kıç demeye bile utanmış lşkdjsadjklas
anangillere selam söleevim evim güzel evim.
odam odam güzel odam
yatağım yatağım güzel yatağım
...
...
bakalım ne zaman sıkılcam![]()
onların da sana var kanksLGS Türkiye birincisi kızın babası billbo
anangillere selam söle![]()
Hoş geldin mi hoş gittin mi ne denirse artık ondan alcatraz.: ))onların da sana var kanks![]()
teşekkür ederim. benim hakkımdaki dileklerinin 1000 katının sana gelmesi dileğiyle diyim ((:Hoş geldin mi hoş gittin mi ne denirse artık ondan alcatraz.: ))
Her şey güzel olur umarım.
Bu kadar enayinin olduğu ülkede kariyer planlamasını çok yanlış yaptık direkt dolandırıcı olacaktık.....
View: https://twitter.com/HakkindaAntalya/status/1543221512450211845
Survivor izleyen kitleden çok bir beklentim yok maalesef.Buna nasıl inanan olmuş ya
Şimdi böyle dedim ya bende izliyorum dersin durduk yere utanırım........Survivor izleyen kitleden çok bir beklentim yok maalesef.
Yok bu sezon hiç bakmadım gerçi geçen senede izlemedim hiç. eskiden güzeldiŞimdi böyle dedim ya bende izliyorum dersin durduk yere utanırım........
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.