Nisa mı oldu?nisa nası şampiyon oldu hayır o kadar kişi vardı bu mu kaldı finale
iyi ki bi takibi bıraktık ya neler olmuş .s.s
Sayılır. Aileden kalma sonuçta.senin yatağın tek kişilikti ya öyle hatırlıyorum, gerçi sonradan çift kişilikti olm mirasa kondun nan sen seninki saylanmaz![]()
Est. Geri kalmış demeyelim de yokluğunu hissetsen alırsın kanks. Bknz ayfon var sende. Yokluğunu hissedip aldın mesela jdhshsderken kanks işte sen böle şeylere takılmazsın, rahat rahat uyuma meraklısı hep ben olduğumdan mütevellit kendimi aşırı geri kalmış hissettim![]()
Gittiğim yerden kapıyı sert kapatıp gitmediğim için sorun yok bence bakalım gidince göreceğiz.
Bundan şeyin haberi var mı? Mesela benim?8 fava alcatrazın ev hayatından tutun bilmek istediğiniz her şeyi anlatırım![]()
İyi bise de parmağın olsun bi kere de.1 favım 10 fava bedel
Teşekkür ederim kuzum iyi dileklerin için, lakin güzel günler beni beklemiyor. Çok daha güzel günler beni bekliyor diyebilirim. Çünkü İstanbulu görünce oranin cennet olduğunu anladım.Sevgili @alcatraz dilerim hayatına, o evde bıraktığın yerden devam edersin
İlk zamanlar her zaman normal ve iyi olur
Çıktığı eve yakışmıyor insanlar misafirlikten başka 🥺
Belki hayat sana öyle davranmaz
Beğen tuşuna ve normal kullanım için evet bende destekliyorum sevgili @Chen sende destekliyor musun?acil alev tepkisi eklenmeli![]()
olm ne diyon sen yaa teker teker cevap ver şunlara .s.sSayılır. Aileden kalma sonuçta.
Est. Geri kalmış demeyelim de yokluğunu hissetsen alırsın kanks. Bknz ayfon var sende. Yokluğunu hissedip aldın mesela jdhshs
Gittiğim yerden kapıyı sert kapatıp gitmediğim için sorun yok bence bakalım gidince göreceğiz.
Bundan şeyin haberi var mı? Mesela benim?
İyi bise de parmağın olsun bi kere de.
Teşekkür ederim kuzum iyi dileklerin için, lakin güzel günler beni beklemiyor. Çok daha güzel günler beni bekliyor diyebilirim. Çünkü İstanbulu görünce oranin cennet olduğunu anladım.
Beğen tuşuna ve normal kullanım için evet bende destekliyorum sevgili @Chen sende destekliyor musun?
Telefondan yazmak işkenceymis olum yarın ofisten neyim yazarım. Amiley atmaya bile erindim mk. Pcyi arabaya koyduk umarım dizlamazlar. Pcmi de özledimolm ne diyon sen yaa teker teker cevap ver şunlara .s.s
olsun üzülmeyelim kanks, allah amileylerimize zeval vermesinTelefondan yazmak işkenceymis olum yarın ofisten neyim yazarım. Amiley atmaya bile erindim mk. Pcyi arabaya koyduk umarım dizlamazlar. Pcmi de özledim
Amileyimize koydun suanolsun üzülmeyelim kanks, allah amileylerimize zeval vermesin![]()
sen başlattın amaAmileyimize koydun suan
Anaaa. Yeni fark ettim kdjsjsnnssen başlattın ama![]()
Hayallerinden vazgeçme 🤪Duyduğum her selada kendi ismimin okunduğunu hayal etmek...
Garip bir his.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.