Kimin derdine maruz kaldın yineekafam yine kazan gibi oldu iyi mi .s.s ne hayatlar var ya rabbiiiiiiiiii
kimin olacak, kendimin .s.sKimin derdine maruz kaldın yinee
Yok yani yanmıyorda o kadar calısmaya ısınıp telefon gibi patlaması gerekmezmiydi. Direniyorda bak bakkimin olacak, kendimin .s.s
şu kafamı kesip atasım var sürekli çalışıyo, ya bi dur beynin soğusun .s.s
şu an bu dediğinle bi aydınlanma geldi bi bişe olduYok yani yanmıyorda o kadar calısmaya ısınıp telefon gibi patlaması gerekmezmiydi. Direniyorda bak bak
Neden böyle düşünüyorsunnşu an bu dediğinle bi aydınlanma geldi bi bişe oldu
aman ne biliyim yaa yine aşırı baskı ve stres altındayım .s.s
çünkü böyle düşünmem gereken bir dönemNeden böyle düşünüyorsunn
Tamam onu tahmin edebiliyorumçünkü böyle düşünmem gereken bir dönem
her şeyin bi yeri ve zamanı var de mi![]()
hayatımda radikal bir değişim sürecindeyim hep ötelediğim korkularım gün yüzüne çıkıyo sanırım .s.sTamam onu tahmin edebiliyorum
Ama ne yaşadıgını neden böyle düşündüğünü merak ediyorum
3-4 tanesi ile bir günde yüzleşirsen olacağı ohayatımda radikal bir değişim sürecindeyim hep ötelediğim korkularım gün yüzüne çıkıyo sanırım .s.s
her gün biriyle yüzleşiyorum bugün 3-4 tanesiyle yüzleştim mesela, sıkıntılı bi süreç .s.s
ben istemedim, zaten prensip olarak erteleyebileceğim her şeyi erteleyebildiğim kadar ertelerim, bazı şeyler hariç ama bunlar onlardan değil3-4 tanesi ile bir günde yüzleşirsen olacağı o
Gerçi yüzleşmek mi istedin? yoksa senin elinde olmayan nedenlerden dolayı mı yüzleşmek zorunda kaldın?
Olayları bilemediğimden pek hayal edemiyorum şuan
30 lu yaşların sıkıntısı laneti de bu sanırım. Bir dönem kapandı, bir dönem açılıyor senin için. Zaman zaman olur öyle ya akışına bırak :dben istemedim, zaten prensip olarak erteleyebileceğim her şeyi erteleyebildiğim kadar ertelerim, bazı şeyler hariç ama bunlar onlardan değil
yaşlanmışım ya onu fark ettim, eskiden neyin beklediğini bilmeden bodoslama daldığım her şeyi en ince ayrıntısına kadar irdeliyorum. eskiden de böyleydim ama şu an eskiden hiçbir şeyi düşünüp kafamda damacanalaştırmadığımı fark ettim![]()
ne zaman olayları akışına bıraksam hayatım kayıyo benim30 lu yaşların sıkıntısı laneti de bu sanırım. Bir dönem kapandı, bir dönem açılıyor senin için. Zaman zaman olur öyle ya akışına bırak :d
@pumpkin e katışıyorum gelmeyin 30 lu yaşlar zulüm gibine zaman olayları akışına bıraksam hayatım kayıyo benimşansa bırakacak kredim kalmadı
30lu yaşlar bok gibi gelmeyin arkadaşlar![]()
3 saniye kadar katışıyorumun ne demek olduğunu çözmeye çalıştım, eskiden yerli sherlock derlerdi bana halbuki@pumpkin e katışıyorum gelmeyin 30 lu yaşlar zulüm gibi
Ölüm gibi bir şey ama kimse ölmüyor işte öyle bir şeyy![]()
3 saniye kadar katışıyorumun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.