aynı ben :dkanks ben poşet alıyorum ya, her seferinde yıllardır zamlanmayan tek şey sonuçta deyip kendi kendimi teselli etmenin tadını çıkarıyorummm![]()
peynire 30 tl verirken zoruna gitmiyor 25 kuruşluk poşetten mi kacıon olum diyom bende kendime :d
aynı ben :dkanks ben poşet alıyorum ya, her seferinde yıllardır zamlanmayan tek şey sonuçta deyip kendi kendimi teselli etmenin tadını çıkarıyorummm![]()
adaptasyon....aynı ben :d
peynire 30 tl verirken zoruna gitmiyor 25 kuruşluk poşetten mi kacıon olum diyom bende kendime :d
güçlü olmak bi yana dursun, adapte olanlar, uyum sağlayanlar hayatta kalır kanks.adaptasyon....
canlıların var oldukları günden beri yaptıkları şey kanks...
Anaa maç vardı iyi hatırlattın en son trt spordaydı du buliimanadolu efes - fb macı hangi kanalda kanks @keroLayn
trt spor tivibu2Anaa maç vardı iyi hatırlattın en son trt spordaydı du buliim
aptal saptal konuşma .s.sgönlümüz bugün efesten yana atacak
olum ben fenerli değilim bana ne. ben bugün efesliyim. kuponda hangi takım varsa o gün o takım tutulur kanks. sana bol şans, çünkü ihtyiacın olacak .daptal saptal konuşma .s.s
iyi bugün geçmiş maç, twittera girmedim bugün .s.s kaçıracaktım az dqha .s.s
Kanks kötü bi haberim var kuponun yatacak 💅 olm insan bi danışır ben seriyi takip ediyorum .s.solum ben fenerli değilim bana ne. ben bugün efesliyim. kuponda hangi takım varsa o gün o takım tutulur kanks. sana bol şans, çünkü ihtyiacın olacak .d
en son efes ve fbnin macları nasıl bitti kanks ?Kanks kötü bi haberim var kuponun yatacak 💅 olm insan bi danışır ben seriyi takip ediyorum .s.s
Seri 2-1 ilk iki maçı aldık. Son maçta da aslında iyiydik ama efes ev sahibi avantajını ve etkili iki oyuncusunu iyi kullandı. Bize yine deplasman ama bu maçı alcaz benceen son efes ve fbnin macları nasıl bitti kanks ?
"ban yemek istiyorum yok mu bana bi ban atacak babayiğit ?" diye yorumladım ben ama sen bilirsin @Chen
kyifli olacagı kesin. hadi bakalım...Seri 2-1 ilk iki maçı aldık. Son maçta da aslında iyiydik ama efes ev sahibi avantajını ve etkili iki oyuncusunu iyi kullandı. Bize yine deplasman ama bu maçı alcaz bence
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.