Bende almadım Luna, iyi ki de almadım. Ev arkadaşım aylar öncesinde demişti ona girme başkan batacak o diye. Nasıl öngördüyse şerefsiz
Elimde Ada ve Lazio var. Lazio kazanırken bile coini çıkmıyordu. Çok dengesiz. Ada yıllardır var piyasada, eninde sonunda yükselecek.Bende almadım Luna, iyi ki de almadım. Ev arkadaşım aylar öncesinde demişti ona girme başkan batacak o diye. Nasıl öngördüyse şerefsiz
bölge bazlı filtreme var. bende snn ili/bölgeyi seçsem bunlar gelir.
bi de çerezler tabii...
takip edince artık reklamlarda bile coinlerle ilgili şeyler cıkıyo![]()
Elimde Ada ve Lazio var. Lazio kazanırken bile coini çıkmıyordu. Çok dengesiz. Ada yıllardır var piyasada, eninde sonunda yükselecek.
Calisiyoruzzz kardesimmpazartesi olunca pek gelen giden olmuyo![]()
eee birileri yatabilsin diye birilerinin çalışması lazım değil mi zaten ponçik admin <3Calisiyoruzzz kardesimm![]()
Sayenizde ben de ne güzel uyudum heeeee birileri yatabilsin diye birilerinin çalışması lazım değil mi zaten ponçik admin <3
@HolySpectre ilk günden de yapılmaz ama beeesabah 06:47'den beri dediği yerde holiyi bekliyorum, sanırım gelmicek...
ben gidiyomm((
Yok ben saat 5 gibi halletim o isleri ya yengenin gelmesine gerek yok abi dediler@HolySpectre ilk günden de yapılmaz ama beee
3 çocuğumnan 40 derece sıcakta yaz günü aç susuz yolun ortasına atılıp gidilmiş gibi hissediliyom kanks.... :agla:@HolySpectre ilk günden de yapılmaz ama beee
Artik beni evlendirin demezsin iste git hemen sükrett3 çocuğumnan 40 derece sıcakta yaz günü aç susuz yolun ortasına atılıp gidilmiş gibi hissediliyom kanks.... :agla:
al işte erkekler neden bölesinizzzArtik beni evlendirin demezsin iste git hemen sükrett
holy sen ne kadar kötü bencil pişkin nankör merhametsiz ve meymenetsiz bir erkeksinnnnnnGenelleme yapayalim lutfenn 🤗
Teşekkürler efenim dusunceleriniz beni duygulandirdi bir tutam gozyasi dokmus olabilirim...holy sen ne kadar kötü bencil pişkin nankör merhametsiz ve meymenetsiz bir erkeksinnnnnn
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.