Güzeller tabi.: )Ama anılar yine de çok güzeller değil mi 🤗
Alzheimer falan olmayız inşallah.
Güzeller tabi.: )Ama anılar yine de çok güzeller değil mi 🤗
Hep geçmişi anımsıyorlarmışGüzeller tabi.: )
Alzheimer falan olmayız inşallah.
kız ne yaptın okurken merakla okudum vallaAyyy sana bir şey anlatayım
O zamanlar dershaneye gidiyorum Ankara`dayım babamın iş yeri de aynı meydanda yani hiç uzak değiliz Bi adım atsam ayağimdan kalan toz babama uçar...
Hayatımda o kadar fink attiğimi hatırlamıyorum
Zuhal diye Bi kız vardı o kız bana görünmezlik duası diye bir şey öğretmişti onu okuduğum zaman görünmeyeceğime çok inandim ne zaman kaçsam onu okurdum @döngüsel iyi ki başima bela gelmemiş ne çok yanliş seyler yaptim ne çok düşünmeden karalar verdim ama eğlendim :)
(bu arada babama hiç yakalanmadım)
Ergenlik keşifleri 😁kız ne yaptın okurken merakla okudum valla![]()
neyse ki ucuz yırtmışsın o zamanErgenlik keşifleri 😁
Nasıl yırttım ben de bilmiyorum 😳neyse ki ucuz yırtmışsın o zaman![]()
ne haltlar işlediysen kendin de şaşkınsın sjjsjsadNasıl yırttım ben de bilmiyorum 😳
Gençliğin şeysiyle işte şimdi olsa yapamam kesin kfkdkne haltlar işlediysen kendin de şaşkınsın sjjsjsad
Neler meselaa17 yaşımı düşündüm de sanırım benimkide biraz kaotik geçti
o dönem hatırlamak istemediğim ama şimdi bakınca çocukca ve cesur şeylermiş aslındabi o kadar da komik alksdskd
ergenlik keşifleri ve diğer komik şeylerNeler meselaa
Belki sen farklı yoldan gittin nereden bilelim anlatsana 😁ergenlik keşifleri ve diğer komik şeyler
sanırım o yaşlarda bişiler var hepimiz az çok aynı yollardan geçmişiz lasdkkd
Zihnime hatıralar Bi geliyor Bi gidiyor kafa dolu 🤗@Chen sende daha neler vardır neler.: ))
Açsana bir konu, burada kaybolmasın.:)Zihnime hatıralar Bi geliyor Bi gidiyor kafa dolu 🤗
Aslında öyle Bi konu vardı anılarımız mi saçma hatıralar mi neydi bişiler vardıAçsana bir konu, burada kaybolmasın.:)
önce sen anlatBelki sen farklı yoldan gittin nereden bilelim anlatsana 😁
evet yaa öyle topic vardı sankimAslında öyle Bi konu vardı anılarımız mi saçma hatıralar mi neydi bişiler vardı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.