öyle miymiş...@alcatraz in arşivi büyükmüş
o zaman bende bi film bulayım bari kendime

sana ne lazım ?
öyle miymiş...@alcatraz in arşivi büyükmüş
tabii ki de. her filme ayrı giyilir. nasıl ki bayramdan bayrama değişiklik gösteriyorsa kıyafetlerimiz, düğün dernek farklıysa filmlerde de öyle. mesela eski türk sanatçılarının olduğu filmlerde resmi giyinip ön iliklenmeli ve ayak ayak üstüne atılmamalı askdlsaFilm izlemek için ne giymemiz gerekiyora mu geliyor konu jfjsj
Bana büyük dedileröyle miymiş...
o zaman bende bi film bulayım bari kendime
sana ne lazım ?
Ayy geçen sosyal medyada şey gördümtabii ki de. her filme ayrı giyilir. nasıl ki bayramdan bayrama değişiklik gösteriyorsa kıyafetlerimiz, düğün dernek farklıysa filmlerde de öyle. mesela eski türk sanatçılarının olduğu filmlerde resmi giyinip ön iliklenmeli ve ayak ayak üstüne atılmamalı askdlsa
bulursan atsana merak ettim alsdaskdlAyy geçen sosyal medyada şey gördüm
Altarın oğlu Tarkan olmuş biri hayvan postu giyip deri etekli :))) keşke öyle akrabam olsaydı ya karın kası yapardım gülmekten jfjdj
pc'de film tutmuyorum yaa genelde. net olunca herşey online. pc'yi kasamam :dBana büyük dediler
Ben de büyük hissediyorum gerçi
Gerilim cinayet kriminal tarzı bişiler seviyorum ben
Ben Jackie chan filmleri bütün aksiyonlari sollar bana göre hem komedi hem aksiyon ayrıca cinsel görsel barindirmiyor oluşu çok daha iyi bana görepc'de film tutmuyorum yaa genelde. net olunca herşey online. pc'yi kasamam :d
bende aksiyon. varsa öneriniz alırım![]()
küçükken o kadar hayranlıkla izlerdim ki anlatamam...Ben Jackie chan filmleri bütün aksiyonlari sollar bana göre hem komedi hem aksiyon ayrıca cinsel görsel barindirmiyor oluşu çok daha iyi bana göre
Ben deee ben deeeeküçükken o kadar hayranlıkla izlerdim ki anlatamam...
gecen ahfta özlemiş olmalıyım ki bi tanesini izledim![]()
filmi bulunca ismini paylaşır mısın ? ben de izlerim belkiBen deee ben deeee
Neyse bu akşam Bi ceki gecesi yapım ben ya
Madalyon filmini izlemiş miydinfilmi bulunca ismini paylaşır mısın ? ben de izlerim belki
kaç kere hatırlamıyorum.Madalyon filmini izlemiş miydin
hg. gel gel gece kuşu. vardiya sende şimdiSelam forum.
Niye? Gidiyonuz mu?hg. gel gel gece kuşu. vardiya sende şimdi
saat 23:59. ben birazdan balkabağına dönmeden ufaktan yatağıma sokulmam lazımdıdıdıNiye? Gidiyonuz mu?
Ben yokmuşum gibi davran.dddsaat 23:59. ben birazdan balkabağına dönmeden ufaktan yatağıma sokulmam lazımdıdıdı
allahın yarattıgı kulu şimdi yok mu sayalım ? aksdksajBen yokmuşum gibi davran.ddd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.