Sensiz bir hiçim....
Uzaktan online diyetin nengibi zorluklari oluyor meselaabirazdan online diyetim var .s.s ben hayatta en çok online diyetten nefret ettim .s.s uzaktan akraba terörüne vuram, neyse euroyla istiyim bari paramı(isteyemedi)
Ayıplı şeyler çikmaz inşallah çünkü ben iliklerime dek Müslüman bir kadınım günaha girmek istemem
Uzaktan online diyetin nengibi zorluklari oluyor meselaa
günceline evet. ama bende günceller takılıyor. ben kapanmışlara vpn ile acıp takılmadan izliyorum. sinirim bozulmuyo en azındanvpn'siz girebilirsin. ben bir haftadır giriyorum.
Uzak durayım o zaman senden…böyle pis, illegal işlerim vardır. tehlikeliyim ben : /
Kim bilir neleeerr neler izliyor.............günceline evet. ama bende günceller takılıyor. ben kapanmışlara vpn ile acıp takılmadan izliyorum. sinirim bozulmuyo en azından
her özgür bi birey gibi ne istiyorsam onu.Kim bilir neleeerr neler izliyor.............
takılıom öyle senden nabernapionuz
Her özgür birey ne yapıyor ki ben özgür değilim öğrenmek istiyorum bilgilendirme yapar misiniz forumumuz aydınlansınher özgür bi birey gibi ne istiyorsam onu.
özgür birey; başkasının özgürlüğünün sınırlarına dokunmadan istediğini yapabilen bireydir. o o şekil giyinir, bu bu şekil giyinir. herkese herkese karışamaz.Her özgür birey ne yapıyor ki ben özgür değilim öğrenmek istiyorum bilgilendirme yapar misiniz forumumuz aydınlansın
@alcatraz in arşivi büyükmüşalcatraz bey bende takiliom
gece izlemelik korku filmi onerebilecek varmi bana 🐧
Film izlemek için ne giymemiz gerekiyora mu geliyor konu jfjsjözgür birey; başkasının özgürlüğünün sınırlarına dokunmadan istediğini yapabilen bireydir. o o şekil giyinir, bu bu şekil giyinir. herkese herkese karışamaz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.