Çoğumuz öyleyiz.........................Erken kalkan y.... şaka şaka hayatımda hiçbir işi erkenden yapıp önüme bakayım kafasına erişemedim, hep son dakikaların adamıydım :/
Çoğumuz öyleyiz.........................Erken kalkan y.... şaka şaka hayatımda hiçbir işi erkenden yapıp önüme bakayım kafasına erişemedim, hep son dakikaların adamıydım :/
Aminn aminn yaşiyorsa sağlıklı ömür, ahirete göçtüyse rahmet dilerimAllah rahmet eylesin, benimki de "yine mi şebeklere bakıyon?" derdi. ne izlesem, ne oynasam ne yapsam hep şebekler derdi.
yeme bizi, senin için sabah 4'de uyanıp işe koyuluyor diyorlar.............. bunlar hep yalan mı?Çoğumuz öyleyiz.........................
Genelleme yapacak kadar çok tekrarlamadım bu davranışı.yeme bizi, senin için sabah 4'de uyanıp işe koyuluyor diyorlar.............. bunlar hep yalan mı?
Boş konuşuyordum aslında.... boş sallayıp tutturmanın hazzı da bi ayrıGenelleme yapacak kadar çok tekrarlamadım bu davranışı.
O yüzden yalan diyemem, doğru da diyemem.: )
Az önce gördüm bi grup oturmuş yemiş içmiş, içerken de "kadir geceniz mübarek olsun" falan yazmışlar çok böyle ciddiye aldığım insan türü değil ama şunu anlamıyorum, neden insanların inançlarını aşağılamak için elinizden geleni yapıyorsunuz? bu bi düşünce özgürlüğü değildir. Bir toplumun inançları ile alay etmek, onları kışkırtmak düşünce özgürlüğü olamaz yani ama bu kafada ki insanların aynıları da ben çıkıp bir yerde saldırgan bi gay esprisi ne bileyim travesti esprisi yapsam "insanların eğilimleri ile alay etmek bla bla bla" diye beni yerer dururlar. Ee ne oldu düşünce özgürlüğüne? demek ki düşünce özgürlüğü işinize geldiğinde bir bireysel hak ama işinize gelmediğinde safsatadan ibaret.
Hiç anlamıyorum, cidden anlamıyorum neden insanlar sırf kendi değerleri değil diye bu kadar rahat saldırabiliyorlar. Bu düşünce özgürlüğü olamaz ya, buna düşünce özgürlüğü diyen adamın değerleri üzerinden en ufak ofansif bir şaka yap dediğim gibi kafayı yer.Ekli dosyayı görüntüle 1361
Bunu mu diyorsun? Şimdi gördüm.
Rezalet!
İçiyorsan iç, mübarek geceyi niye katıyorsun işin içine...
Saygı olmayınca nefret büyüyüp gidiyor.Hiç anlamıyorum, cidden anlamıyorum neden insanlar sırf kendi değerleri değil diye bu kadar rahat saldırabiliyorlar. Bu düşünce özgürlüğü olamaz ya, buna düşünce özgürlüğü diyen adamın değerleri üzerinden en ufak ofansif bir şaka yap dediğim gibi kafayı yer.
Bu ülkenin sağcısı da, solcusu da. İnançlısı, inançsızı da büyük bir çoğunluğu olmak üzere salak maalesef. Hiçbir şekilde kendisi gibi olmayan her şeye saldırmayı hak görüyorlar ve bu nefret sürekli yayılıyor bu salaklar bugün dine saldırıyor inançlı salaklarda çıkıp Atatürk'e saldırıyor. Sonra sağcısı solculara, solcusu sağcılara, inançlısı inançsıza sürekli ülkede bir yerlerden nefret büyüyor.
sabah namazı için camiyi mi açıyorsun : / yat uyu.@Plesk sen anca yattt
7de ayaktaydım beennn
Sağ taraftaki kızın arkasında gülen kuşum aydın miEkli dosyayı görüntüle 1361
Bunu mu diyorsun? Şimdi gördüm.
Rezalet!
İçiyorsan iç, mübarek geceyi niye katıyorsun işin içine...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.