İçinden Geçeni Söyle

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Genelleme yapacak kadar çok tekrarlamadım bu davranışı.
O yüzden yalan diyemem, doğru da diyemem.: )
Boş konuşuyordum aslında.... boş sallayıp tutturmanın hazzı da bi ayrı porgy:
Ben de küçükken gece kalkıp bilgisayar ile oynuyordum, oyunda az oyuncu oluyor diye canavarları kesmesi rahat oluyor diye sonra annem gece beni yakalayıp dövüp yatırıyordu asljdasjlk

Bel far niente

Altın Üye
Az önce gördüm bi grup oturmuş yemiş içmiş, içerken de "kadir geceniz mübarek olsun" falan yazmışlar çok böyle ciddiye aldığım insan türü değil ama şunu anlamıyorum, neden insanların inançlarını aşağılamak için elinizden geleni yapıyorsunuz? bu bi düşünce özgürlüğü değildir. Bir toplumun inançları ile alay etmek, onları kışkırtmak düşünce özgürlüğü olamaz yani ama bu kafada ki insanların aynıları da ben çıkıp bir yerde saldırgan bi gay esprisi ne bileyim travesti esprisi yapsam "insanların eğilimleri ile alay etmek bla bla bla" diye beni yerer dururlar. Ee ne oldu düşünce özgürlüğüne? demek ki düşünce özgürlüğü işinize geldiğinde bir bireysel hak ama işinize gelmediğinde safsatadan ibaret.

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Az önce gördüm bi grup oturmuş yemiş içmiş, içerken de "kadir geceniz mübarek olsun" falan yazmışlar çok böyle ciddiye aldığım insan türü değil ama şunu anlamıyorum, neden insanların inançlarını aşağılamak için elinizden geleni yapıyorsunuz? bu bi düşünce özgürlüğü değildir. Bir toplumun inançları ile alay etmek, onları kışkırtmak düşünce özgürlüğü olamaz yani ama bu kafada ki insanların aynıları da ben çıkıp bir yerde saldırgan bi gay esprisi ne bileyim travesti esprisi yapsam "insanların eğilimleri ile alay etmek bla bla bla" diye beni yerer dururlar. Ee ne oldu düşünce özgürlüğüne? demek ki düşünce özgürlüğü işinize geldiğinde bir bireysel hak ama işinize gelmediğinde safsatadan ibaret.
1651211935327.png
Bunu mu diyorsun? Şimdi gördüm.
Rezalet!
İçiyorsan iç, mübarek geceyi niye katıyorsun işin içine...

Bel far niente

Altın Üye
Ekli dosyayı görüntüle 1361
Bunu mu diyorsun? Şimdi gördüm.
Rezalet!
İçiyorsan iç, mübarek geceyi niye katıyorsun işin içine...
Hiç anlamıyorum, cidden anlamıyorum neden insanlar sırf kendi değerleri değil diye bu kadar rahat saldırabiliyorlar. Bu düşünce özgürlüğü olamaz ya, buna düşünce özgürlüğü diyen adamın değerleri üzerinden en ufak ofansif bir şaka yap dediğim gibi kafayı yer.
Bu ülkenin sağcısı da, solcusu da. İnançlısı, inançsızı da büyük bir çoğunluğu olmak üzere salak maalesef. Hiçbir şekilde kendisi gibi olmayan her şeye saldırmayı hak görüyorlar ve bu nefret sürekli yayılıyor bu salaklar bugün dine saldırıyor inançlı salaklarda çıkıp Atatürk'e saldırıyor. Sonra sağcısı solculara, solcusu sağcılara, inançlısı inançsıza sürekli ülkede bir yerlerden nefret büyüyor.

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Hiç anlamıyorum, cidden anlamıyorum neden insanlar sırf kendi değerleri değil diye bu kadar rahat saldırabiliyorlar. Bu düşünce özgürlüğü olamaz ya, buna düşünce özgürlüğü diyen adamın değerleri üzerinden en ufak ofansif bir şaka yap dediğim gibi kafayı yer.
Bu ülkenin sağcısı da, solcusu da. İnançlısı, inançsızı da büyük bir çoğunluğu olmak üzere salak maalesef. Hiçbir şekilde kendisi gibi olmayan her şeye saldırmayı hak görüyorlar ve bu nefret sürekli yayılıyor bu salaklar bugün dine saldırıyor inançlı salaklarda çıkıp Atatürk'e saldırıyor. Sonra sağcısı solculara, solcusu sağcılara, inançlısı inançsıza sürekli ülkede bir yerlerden nefret büyüyor.
Saygı olmayınca nefret büyüyüp gidiyor.
Farklı görüş, farklı inanç, farklı takım, vs... Çok normal ve olağan şeyler bunlar. Çeşitlilik olmadan gelişme, büyüme olamaz. Buna müsait ortam olmadan herkesin birbirine saldırdığı bir ortam çıkıyor ortaya ne yazık ki.
Gelişmek istemediğimiz de aşikar. Örnek olması gereken göz önündeki kişiler nefreti yaydıkça ve ayrımcılığa teşvik ettikçe daha çok yerimizde sayar, artı geriye gideriz.

Plesk

Bronz Üye
idari izin iptal olmuş. bayram sonrası herkes hazır olsun yazmışlar gruba. yıllık izni kullanmak istemezdim ama yapacak bir şey yok. iki günü yıllık izinden kullanacağız.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Kedi kapıya işemiş

Allah immmmm o nasıl bir bölge belirleme daha başka kediler yaklaşamaz bu kedinin mıntıkasına
Hatta kediler köpekler insanlar ve tüm canlilar

Bina kapısındaki koku binayı sarmiş ev yaldır yaldır kedi çişi kokuyor 😨
Kesin sokaği geçip mahalleyi kaplamıştır bu koku

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Cistak Cistak Cistak

Çok çirkin ama kıpır kıpır Bi şarkı

Aşiret paket filan diyor

forumtutkunu

Platin Üye
Senin çözebileceğin bir sorun değildir belki, tüm mahalle duymalı çişin kokusunu :honk:

Üst Alt