yarın normale biner mesai başlayınca merak etme kanks :day içimde bi sıkıntıı... umarım bişe doğmuyodur içime, her şey güzel giderkene .s.s
umarım dünden beri içime öküz oturmuş gibi hissediyorum dolunayın etkileri geçmedi mi daha acaba ya .s.s normalde beni öncesinde çarpardı .s.syarın normale biner mesai başlayınca merak etme kanks :d
ne dolunayı olum ne diyon. kafayı boşalt yat uyu toparlarsın işsiz güçsüz 5 cocuga bakıon sankiumarım dünden beri içime öküz oturmuş gibi hissediyorum dolunayın etkileri geçmedi mi daha acaba ya .s.s normalde beni öncesinde çarpardı .s.s
uyuyamam, çok uyudum bugün .s.sne dolunayı olum ne diyon. kafayı boşalt yat uyu toparlarsın işsiz güçsüz 5 cocuga bakıon sanki![]()
tmm derdin anlaşıldı işteuyuyamam, çok uyudum bugün .s.s
biraz menü yazdım survivor izlerkentmm derdin anlaşıldı işte
ee napcan şimdi bu saatten uykun gelene kadar ?
yani cidden bu kadar parlak planları nasıl buluon anlamış değilim kanksbiraz menü yazdım survivor izlerkenzira bugün tek bir şeye konsantre olup bişey yapamadım
şimdi de aptal saptal survior ekstra izliyorum, kendime saygım kalmamış cidden .s.s papatyamı içmiştim tık yok, rezenemi içiyorum şimdi de, uyuyamazsam birkaç bardak kahve içip sabahlamayı ve yarın gün boyu kendime küfretmeyi planlıyorum![]()
kafamın içini açıp gösterebilesem keşke kanks, öle bi kafa benimkiyani cidden bu kadar parlak planları nasıl buluon anlamış değilim kanks
tebrik ederim gerçekten harikasın.
ehh, o zmn ii gclr kanks sana
yarın görüşürüz <3
Yaraladın beniBen nereye gidersem gideyim, sevilmiyorum![]()
Ve aleykümselam canımSelam forum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.